شاپرک۴۰۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 14 عنوان بارداری 92 بازدید | 9 پست سلام خانوما من هفته ۵ بارداریم هیچ احساسی ندارم نه تهوع نه سینه درد فقط گاهی خیلی کم زیر دلم مثل درد پریود درد میگیره خواهشا کسایی که تجربه دارن بیان راهنمایی کنن خیلی نگرانم 1396/09/19 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dela97 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 منم تو هفته ۵ و ۶ فقط زیر دلم درد میکرد اما دوروزه الان معده دردم یکمم حالت تهوع دارم
شاپرک۴۰۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 14 منم تو هفته ۵ و ۶ فقط زیر دلم درد میکرد اما دوروزه الان معده دردم یکمم حالت تهوع دارم مرسی عزیزم من همش موندم چرا هیچ حسی ندارم شما ساک حاملگی رو چند هفته دیدی؟
dela97 عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 2379 مرسی عزیزم من همش موندم چرا هیچ حسی ندارم شما ساک حاملگی رو چند هفته دیدی؟ من فردا بایدبرم سونوگرافی که هفته ۸ هستم دکترم گفت هفته ۸ بیا واسه شنیدن صدای قلب قبلش سونوگرافی نرفتم
نرگس_سادات_منیری عضویت: 1396/02/24 تعداد پست: 6820 بهترکه نداری منکه تا حالا اصلا نداشتم خداروشکر خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم
نازلیم عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 2778 مریم خوبی خداروشکر که بارداری عزیزم من همون هفته چهار رفتم سونو تاخیالم راحت شهراستی از گروه بدون خداحافطی رفتی قانونمون اینه کسی بی اجازه بره دیگه نیاد خیلی شرمنده
شاپرک۴۰۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 14 مریم خوبی خداروشکر که بارداری عزیزم من همون هفته چهار رفتم سونو تاخیالم راحت شه راستی ... مرسی، من خداحافظی کردم رفتم چون اون چند نفر خیلی بی ادب بودن و جواب سلامم نمیدادن ، اصلا نمیخوام برگردم با چندتا در ارتباطم سوال داشتم میپرسم
نازلیم عضویت: 1396/06/02 تعداد پست: 2778 مرسی، من خداحافظی کردم رفتم چون اون چند نفر خیلی بی ادب بودن و جواب سلامم نمیدادن ، اصلا نمیخو ... منم بین اون چند نفر بودم اومدم جواب بدم دیدم رفتی خیلی زود رفتی اصلا منتظر جواب نشدی خیلی برای ماها هم پیش اومده که جوابمون دیر داده بشه ولی بلافاصله بهمون برنمیخوره لفت بدیم که ادم نباید زیاد حساس باشه
شاپرک۴۰۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 14 منم بین اون چند نفر بودم اومدم جواب بدم دیدم رفتی خیلی زود رفتی اصلا منتظر جواب نشدی خیلی برا ... عزیزم اگه دیدی رفتم چون یکبار اتفاق نیوفتاد و داشتن چت میکردن جواب منو نمیدادن ، یه وقتی هست کسی نیس نه اینکه دارن چت میکنن جواب ندن مهم نیس دیگه