2777
2789
عنوان

بارداری

92 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من هفته ۵ بارداریم هیچ احساسی ندارم نه تهوع نه سینه درد فقط گاهی خیلی کم زیر دلم مثل درد پریود درد میگیره 

خواهشا کسایی که تجربه دارن بیان راهنمایی کنن خیلی نگرانم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم من همش موندم چرا هیچ حسی ندارم شما ساک حاملگی رو چند هفته دیدی؟

من فردا بایدبرم سونوگرافی که هفته ۸ هستم 

دکترم گفت هفته ۸ بیا واسه شنیدن صدای قلب 

قبلش سونوگرافی نرفتم 

مریم خوبی  خداروشکر که بارداری  عزیزم من همون هفته چهار رفتم سونو تاخیالم راحت شه راستی ...

مرسی، من خداحافظی کردم رفتم  چون اون چند نفر خیلی بی ادب بودن و جواب سلامم نمیدادن ، اصلا نمیخوام برگردم با چندتا در ارتباطم سوال داشتم میپرسم

مرسی، من خداحافظی کردم رفتم  چون اون چند نفر خیلی بی ادب بودن و جواب سلامم نمیدادن ، اصلا نمیخو ...

منم بین اون چند نفر بودم اومدم جواب بدم دیدم رفتی خیلی زود رفتی اصلا منتظر جواب نشدی 

خیلی برای ماها هم پیش اومده که جوابمون دیر داده بشه ولی بلافاصله بهمون برنمیخوره لفت بدیم که ادم نباید زیاد حساس باشه

منم بین اون چند نفر بودم اومدم جواب بدم دیدم رفتی خیلی زود رفتی اصلا منتظر جواب نشدی  خیلی برا ...

عزیزم اگه دیدی رفتم چون یکبار اتفاق نیوفتاد و داشتن چت میکردن جواب منو نمیدادن ، یه وقتی هست کسی نیس نه اینکه دارن چت میکنن جواب ندن مهم نیس دیگه