2777
2789
عنوان

بین بابام و شوهرم گیر کردم😑

332 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شوهرم تو شرکت کار میکنه امروز روز تعطیلیش بود بابام گفت بیا بریم بامن سرکار شغل بابام ازاده شوهرمم با بزرگترا خیلی رو دروایسی داره نمیتونه بگه نه نمیام ولی بعد منو دعوا میکنه که چرا نگفتی امروز روز تعطیلیم هست میخوایم بگردیم منم نشنیده گرفتم الان رفته کلی فهش نوشته و دوبار زنگ زده بوده ساعت ۲نیم که من خواب بودم نشنیدم الان زنگ زدم بابام که اونک ولکن بیاد یکم بگردیم خودت بقی کارات کن چقدر سخته بین شوهر و پدر گیر کنی😑که هردو ناراحت نشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  همیشه بین پدرم و مادرشوهرم گیرم‌......یکی شب دعوت میکنه یکی روز همیشه یکیشون باید راضی نگه دارم......اونم بابام چون زود ناراحت میشه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

اولین بارمه میشنوم، تا الان همیشه بحث مادر شوهر و عروس بوده.😁

ولی واقعا قرار گرفتن بین همسر و خانواده سخته، خودشون باید متوجه بشن که یه روز اگه خونه دلشون میخواد کنار خوانوتدش باشه نه کار.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

من از روز اول حساسیتهای شوهرمو گفتم

شوهر من سرکار میاد می‌خوابه تا ۶،۷ عصر

کسی ن باید بیاد خونمون،ن زنگ بزنه

اوایل خونوادم اصلا رعایت نمیکردن مادرمم هی غر میزد ک شوهرت چقد میخوابه مگه چکار میکنه کلا دلم داشت سیاه میشد از شوهرم

ولی جدی گفتم شوهرم خستس و خودمم میگم باید بخوابه لطفا زنگ نزنید

الان دو ساله راحتم هزار بارم زنگ بزنن جواب نمیدم ،یا پیام میدم شوهرم خوابه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست