دو قطب موافق مغناطیس هستن بعید بدونم بتونن زندگیشون بر همدیگه بند کنن
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
رابطه هایی که مردعاشقترواحساساتی تره پایدارترهم هست اکثرا..من بی احساس نیستم برعکس خیلی احساساتی ام ولی خیلی کم بروزش میدم برعکس شوهرم خیلی احساساتشوبروزمیده ومهربونه رابطمون خوب بوده تاحالاخداروشکر
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
مرده خیلی ابراز علاقه و دلتنگی میکنه و هی دلش میخواد کادو بخره زنش را بغل کنه و... اما زنه اصلا اهمی ...
خوب اون خانم یه مقدار باید تلاش کنه با همسرش صمیمی تر و گرمتر برخورد کنه یعنی این سردی و بی احسای باید بیرون در خونه اشون بمونه اما بازم قبل از ازدواج حتما باید با یه مشاور خوانواده صحبت کنن یکم شرایط این ازدواج سخته