2777
2789
عنوان

صبح ها از ترس .‌‌‌‌............😨😨😨

395 بازدید | 22 پست

سلام دوستان صبح ها اکثرا موقع نماز بیدارم ولی همش یه حالت وهم و ترس دارم نمیتونم بلند بشم نماز صبحمو بخونم،کسی هست مشکل منو داشته باشه؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینجوری بودم اصلا هم نمیتونستم تمرکز کنم اگه نماز هم میخوندم همه اش فکر میکردم الان یه چیزی پشت سرم هست عذاب آور بود

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

من یه مدت اینجوری بودم رفت از حاج آقای مسجد محلمون پرسیدم گفت این چیزها از وسوسه ۰۰۰۰۰۰۰ کافر هستن که انسانو میترسونن زیاد ذکر لااله الاالله ولا حول ولا قوة الا باالله بگو ازت دست میکشن 

از وقتی که اون کلیپه رو نگا کردم اینجوری شدم 

همون که مرده بیدار میشه بره نماز صب شیطون نمیذاره 

همش حس  میکنم الان میاد منو اونجوری میکنه😯

آدما رو نمیشه فهمید! هر کسی درون خودش یه آدم دیگست!!
نمیدونم همش فکر میکنم یکی پشت سرمه،یا فکرای عجیب غریب

خخخ منم اینجوری بودم بعد رفتم سجاده رو چسبوندم به دیوار 

یعنی دیوار پشتم بود بعد با خیال راحت میخونم

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏

لامپ هارو روشن و قشنگ همه جا رو نگاه کن و بعدبخووون. منم گاهی اینجور میشدم . و همش بسم ا.. بگووو . شیطون نمیزاره ادم نماز بخوونه. 

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...