2777
2789

ایا عکس رنگی باعث عقب افتادن پریود میشه من دیروز بایستی پریود میشدم ولی نشدم یکم سردرد دارم 

خدا به منم بده چیزی ازخداییت‌کم نمیشه 

عکس رنگی از رحم منظورته؟

نه. پریود رو عقب نمیندازه ولی احتمال بارداری رو خیلی بالا می بره

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من عکس رنگی دادم امروز دعا کنید بچه دار بشم ابن ماه

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
بیشتر ببینید
الهی امین ایشالا خبرای خوشی برات در راهه

ممنونم عزیزم التماس دعا دارم...شکرخدا گفت مشکلی نداری.۱۱ ماه تو اقدامم ن من مشکل دارم ن شوهرم شکر خدا ولی فعلا مامان نش م

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
بیشتر ببینید

من همون ماهی که عکس رنگی دادم باردار شدم. دکترم میگفت بخاطر اون مایعی که تزریق می کنن داخل رحم آمادگی رحم میره بالا و احتمال بارداری زیاد میشه. انشاالله که برای شما هم همینطور باشه. البته من پنج سال پیش بود

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

انتی بیوتیک موقع گرفتن عکس یعنی چندروز قبلش میخوردم ایا اینم امکان داره بخاطر خوردن انتی بیوتیک که استفاده کردم قبل عکس هم بخاطر اون‌پریود نشدم 

خدا به منم بده چیزی ازخداییت‌کم نمیشه