2777
2789

من‌ از اشناهامون با بچه رفته بود ازاین کالسکه های کوچولو وجمع وجور گرفته بود میگفت خوبه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالسکه گرونه

از این کالسکه های مستفرتی وجمع جور فک نکنم خیلی گرون باشن اونا 

چرخ دستی برا بچه سخته اذیت میشه

واه عزیزم بچه که اینجوری اذیته این چیه اخه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
سلام عزیزم فقط کالسکه خارجی یه کانال تو ایتا هست خانومه تهرانه کالسکه خارجی، قیمت خیلی خیلی مناسب می ...

کانالشو بهم میگین 

چندروزه به دستم میرسه دزفولم

کالسکه تاشو دارن یانه؟

نمیدونم از کدوم مدله فقط؟گفتن مسافرتی خریدیم  جمع وجوره بچه راحت باشه کیف خانمم هم‌روش میزاریم ک سختش نباشه 

تو دیوار هم الان قیمت دیدم دست دوم‌زده ۲ملیون وخورده ایی

تو این میخوای بچه رو بذاری!؟

بعضی موقها اما گفتم اول بپرسم هم میخوام کیفموبزارم هم بچه رو تنها قراره برم کمکیم ندارم برا همین یه چیز جمع جورمیخوام اذیت نشم چون بچم علاقه داره هی بقلش کنی