2777
2789
عنوان

بارداری

165 بازدید | 21 پست

با عرض سلام 

من 23سالمه و از 14 سالگی که پریود شدم همیشه منظم بوده به جز وقتی 14 سالم بود سه ماه منظم بود اما بعد دوماه اصلا نشدم ولی بقیه اش همیشه منظم بوده 

الان هشت روزه پریود نشدم و فقط سه بار در رابطه زناشویی جلوگیری نداشتم بعضی اوقات هم یهویی دل پیچه میگیرم و یه بار خیلی به بو حساس شدم جوری که نمیتونستم بخوابم

ولی بی بی چک استفاده کردم منفی بوده

حالا آیا من حامله ام یا نه؟آیا بی بی چک درست نشون میده یا خیر؟اگر الان آزمایش بدم درست نشون میده یا خیر؟

لطفا به سوالم پاسخ بدین ممنونم

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم آوا جان ولی با دکترم تماس گرفتم گفتن فعلا صبر کنم تا هشت روز دیگه آزمایش بدم 

چی کار کنم خیلی استرس دارم خیلی دوست دارم مامان بشم برام دعا کنین  

بنظرم جواب بی بی چک هم بایدقبول کرد چون ب هورمون بارداری حساسه واگه باشه میگه,ولی از خون مطمن تره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
بي بي چك منفي باشه آزمايشم منفيه

اما من از دکترم سوال کردم گفتن برای بعضی ها نشون نمیده و گفتن هشت روز دیگه صبر کنم و بعد آزمایش بدم

نه ازنظرمن بی بی جواب نمیده من این ماه یه هفته مونده به پریم بی بی چک منفی شد روز پریم ک 20روزازلحاقم گذشته بودازدادم مثبت شد باز یه هفته دیگ بی بی زدم مثبت شد

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  
نه ازنظرمن بی بی جواب نمیده من این ماه یه هفته مونده به پریم بی بی چک منفی شد روز پریم ک 20روزازلحاق ...

مبارکت باشه واسه ی منم دعا کن باردار باشم

مبارکت باشه واسه ی منم دعا کن باردار باشم

ممنونم عزیزم.انشاالله من خودم 5ماه اقدام کردم چون چله داشتم باردارنمیشدم چلموکه ریختم تموم شد باردارشدم.مامان شدن بهترین حس دنیاس منم عاشق نی نیم انشاالله هرکی نی نی میخواد خدابهش بده  

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  
ممنونم عزیزم.انشاالله من خودم 5ماه اقدام کردم چون چله داشتم باردارنمیشدم چلموکه ریختم تموم شد باردار ...

چله چیه؟؟؟