2777
2789
عنوان

شوهرم یه اخلاق خیلی بد داره

1667 بازدید | 38 پست

سلام دوستان لطفا کمکم کنید

شوهرم خیلی خوش قلب و مهربونه خیلی باهام با صداقت رفتار میکنه اما این خجالتی بودنش خیلی اذیتم میکنه مثلا وقتی مامانم میاد خونمون شوهرم رو مبل میشینه لام تا کام حرف نمیزنه یا زل میزنه به تلوزیون بارها شده مامانم میگه ما کاری کردیم که شوهرت از دستمون ناراحته در صورتی که اصلا اینطور نیس کلا تا ی نفر سوم بینمون هست حس مردونگیش گل میکنه حرف باید حرف خودش باشه ولی تو تنهاییمامون انقد زن ذلیله که نگو نپرس چیکارکنم رفتارش تو جمع مثل رفتارش تو خلوتمون باشه خیلی ذهنم درگیره

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم. فقط پیش دوستاش بلبل میشه

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

سلام عزیزم شوهر منم اینطوریه ولی کافیه یه عزیزم بهش بگی حله مثلا وسط مهمونی بهش بگی عزیزم یه زحمت می کشی بیای کمک و خجالتی بودنشم به همه بگو تا خیالت راحت شه شوهر منم کپی شوهر خودته تقریبا

تو منی 

یا من توام

شوهر منم دقیقا همینجوره 

بعضی وقتها انقدر تلاش می کنم شوهرمو به خانوادم ثابت کنم

که بخدا اینی که شما می بینید اینجوری نیست این تو جمع اینجوری میشه

هزاران بار با هم سر این قضییه حرف زدیم ولی باز همینجوریه😁

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
تو منی  یا من توام شوهر منم دقیقا همینجوره  بعضی وقتها انقدر تلاش می کنم شوهرمو به خانو ...

واااای دقیقا

با اینکه مامانم اینا کاملا با ازدواجم موافق بودن همش دارم ثابت میکنم بخدا اینجوری نیس ولی بعضی وقتا خدا رو شکر میکنم که عکس این قضیه نیست😐

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
واااای دقیقا با اینکه مامانم اینا کاملا با ازدواجم موافق بودن همش دارم ثابت میکنم بخدا اینجوری نیس ...

اره بابا چه حرفی دارن بزنن مگه  حوصله داریا 

وسط حرفات با مامانت هم از شوهرت نظر بخواه مثلا بهش بگو که نظر تو چیه ........... جان