2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در کل خیانت خیلی کار کثیفیه 

حالا خیانت بک هم بکنه؟ که چی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

کسی که درد خیانتو تجربه کرده 

به مراتب دوس نداره این درد رو به کسی منتقل کنه

ولی یسری ها حاضرن خیانت کنن این درد رو به طرف مقابل بدن ولی هیچ جوره دوس ندارن خودشون این حسو تجربه کنن

که از نظر من خودخواهیه محضه

از طرفی میگن درد خیانت برابر با مرگه

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

من بشدت ادم تلافی کنی هستم

طرف مقابل هر کاری کنه باید انجام بدم دلم خنک شه

ولی وقتی طرف مقابد خیانت میکنه و تو ذهنش به تو فک نمیکنه توام نباید فک کنی و خیانتشو تلافی کنی و تو صورتش بخندی

درسته ک انسان خوبیه ولی ببخشید اینکه دیگه تحمل میکنه و میزاره بهش خیانت بشه یعنی داره خودشو کوچیک میکنه و ته حماقته.ادم یکم باید برای خودش ارزش قائل باشه و تا فهمید بکشه کنار 

شاید دلش خنک شع

کسی که دلش با بک زدن خیانت خنک میشه قطعا بیماره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم