2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم حتما  برو دکتر  منم اینجوری بودم اینقدر نرفتم دکتر آخرش رسید به جراحی

راستی فکر کنم دستم خورد درخواست دوستی زدم ببخشید نمیدونم چجوری لغو بزنم ناراحت نشید

سلام عزیزم حتما برو دکتر منم اینجوری بودم اینقدر نرفتم دکتر آخرش رسید به جراحیراستی فکر کنم دستم خ ...

سلام عزیزم ممنونم 

باورت میشه روم نشده اصلا به خواهرمم بگم 

هنوزم وقت نکردم برم دکتر 

سرم این روزا خیلی شلوغه 

عزیزم خدا بد نده چی شد چه جراحی؟

سلام عزیزم حتما برو دکتر منم اینجوری بودم اینقدر نرفتم دکتر آخرش رسید به جراحیراستی فکر کنم دستم خ ...

سلام عزیزم ممنونم 

باورت میشه اصلا به خواهرمم نگفتم

هنوزم وقت نکردم برم دکتر 

سرم این روزا خیلی شلوغه 

سلام عزیزم ممنونم 

باورت میشه اصلا به خواهرمم نگفتم

هنوزم وقت نکردم برم دکتر 

سرم این روزا خیلی شلوغه 

سلام عزیزم ممنونم باورت میشه اصلا به خواهرمم نگفتمهنوزم وقت نکردم برم دکتر سرم این روزا خیلی شلوغه ع ...

منم تنبلی تخمدان داشتم  یکی دوباری رفتم دکتر گفتند ورزش کن ، تغذیه رعایت کن مثلا قندنخور و...  اما بیشتر  دویدن و پیاده روی رو سفارش میکردند.مشکل هورمونی نداشتم طبق آزمایشات.

هیچ کدام انجام ندادم چند سالی نرفتم  دکتر پرید میشدم یک هفته بعد دوباره یک روز پرید میشدم رفتم سونو دادم گفتند کیست رحم دارم اینقدربزرگ شده بود حتی ام ار آی  هم دادم مجبور شدم جراحی کنم  

سلام عزیزم ممنونم باورت میشه اصلا به خواهرمم نگفتمهنوزم وقت نکردم برم دکتر سرم این روزا خیلی شلوغه ع ...

نگران نباش  ممکنه تغذیه ات خوب نباشه مثلا خیلی شیرینیجات بخوری و استرس داشته باشی ، استرس خیییلی بده برای کسی که تنبلی داره، 

عزیزم ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشی در کنار خانواده

منم تنبلی تخمدان داشتم یکی دوباری رفتم دکتر گفتند ورزش کن ، تغذیه رعایت کن مثلا قندنخور و... اما ب ...

اره منم مشکل هورمونی ندارم اما تنبلی تخمدان دارم 

قبلا زیر نظر دکتر بودم  اما الان مدتیه دکتر و ول کردم 

ورزش میکنم اما اوضاع دکترم داغونه 

الان که گفتی جراحی  ترسیدم به خواهرم گفتم برام یه سونو نوشت این هفته یا هفته بعد وقت کردم برم انجام بدم 

احتمالا منم کیست دارم چون وزنمم یکم این مدت رفته بالا