2777
2789
چرا صد در صد نشونه کائناته🤣🤣🤣🤣دارم فکر میکنم وارد دهه ۳۰ بشه دیگه چی میشهمن اونموقع ۲۶ سالم میشه ...

میگم که همسرم منو فراخواند برم لایوش😔🤌

وای من نمیتونم تصور کنم اصلا

تا اون موقع چی میشه خودشون کجان ما کجاییمم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

این سریال چیه؟ من چرازیاد از کره ای خوشم نمیاد چندتادمعروفش م همه نصفه مونده ولی کره ای خیلی نمیبینم ...

اسمش 

وقتی تلفن زنگ میخورد 

من دوسش داشتم خیلیییی چون اتفاقاش غیرمنتظرن باحال بود برام 🩷

سلیقه این مثلا منم خودم عاشق سریال های کره ایم ولی خب بعضیاشونم هست که اصلا به دل منم نمیشینه

باید ژانر موردعلاقتو پیدا کنی

سریال کره ای مورد علاقه من مثلا موش هستش واقعا به همه پیشنهادش میدم

🫶

این سریال چیه؟ من چرازیاد از کره ای خوشم نمیاد چندتادمعروفش م همه نصفه مونده ولی کره ای خیلی نمیبینم ...

درمورد یه ادم کله گنده ی سیاسیه که زنش لاله 

ولی یه روز زنشو میدزدن بعد از اون یه سری اتفاقات پشت سر هم میوفته 

ژانرشم 

عاشقانه معمایی هیجان انگیزه

🫶

درمورد یه ادم کله گنده ی سیاسیه که زنش لاله ولی یه روز زنشو میدزدن بعد از اون یه سری اتفاقات پشت سر ...

برات کامنت گذاشتم عزیزم نمیدونم اومد نیومد مرسی عزیز🌹

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

درمورد یه ادم کله گنده ی سیاسیه که زنش لاله ولی یه روز زنشو میدزدن بعد از اون یه سری اتفاقات پشت سر ...

کامنت گذاشته بودم هر چی زدم ارسال نیومده مثل اینکه .

میگم اره بعضی فیلمای کره ای خودمم عاشقشونم یعنی پشم ریزون بسکه قشنگه اما بعضی سریالاشون عین ترکا زیاد کشش میدن انگار ..

بعد عاشقانه هاشونم انگار بچگونس🙈😂به دلم نمیشینه 

من دوست دارم یخورده بزرگترانه باشه😂😂در عوض هلاک سریال امریکاییم ی لیست بلند بالااز سینمای جهان دیدم و دارم میبینم اینایی هم که شما گفتی میذارم تو پلی لیستا هروقت تونستم میبینم مرسی عزیزم❤️❤️🌹🌹

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

کامنت گذاشته بودم هر چی زدم ارسال نیومده مثل اینکه .میگم اره بعضی فیلمای کره ای خودمم عاشقشونم یعنی ...

دقیقااااااا اره بین سریالای کره ایم سریال ابکی هم زیاد پیدا میشه اونادیگه رده سنی خودشونو دارن😂😂

بین کیدراما ها اونایی من پیشنهادشون میدم

که فیلمنامه ی قوی ای هم دارن 

بازی مرگ 

در مورد مردیه که خودکشی میکنه حالا به خاطر این کاری که انجام داده محکومه توی بدن دوازده فرد متفاوت زندگی کنه و از مرگ فرار کنه تا معنی زندگی رو بفهمه 

اهل جهنم

در مورد یه جهان اخرزمانیه که به افراد گناهکار قبل از مرگشون هشدار ورود به جهنم داده میشه

موش 

در مورد این قضیه است که چی میشه اگه ما قاتل های سایکوپثی رو زمانی که یک جنین توی رحم هستن از طریق ژنشون شناسایی کنیم و قبل از به دنیا اومدن جلوشون رو بگیریم

گل شیطان

در مورد زن پلیسیه که شوهرش خیلی مشکوکه و گذشته ی تاریکشو ازش پنهان میکنه

قورباغه

در مورد یه مسافر خونه است که یک روز یه زن مشکوک با یه پسربچه میرن اونجا اما بعد از ناپدید شدنشون رد خون و وایتکسه که از خودشون به جا گذاشتن

کور

درمورد قاضی یه پرونده ی قتل های سریالیه که برادرش در زمان اجرای دادگاه یه دفعه ای به متهم این پرونده تبدیل میشه

🫶

حاجی این چقدر کراشهههههه نازهههه حکم کانگ سه بیوک فصل قبلو برام داره🥸😂😂😂😂😂

آرههه

تازه شخصیت درست درمونی هم دارههه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد