2777
2789
🤣🤣🤣🤣ما تشخیص میدیم ولی مامانش که زاییدتش نه😔😂😂

پس چییی😔

مینگی و کیهو هم کپ همن ولی آیا ما دوشواری داریم؟ ابدا

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بخدااا بره خیلی حیفهه نمیخوامممماین آی ان عوضی هم جدیدا خیلی کراش شدههه اون دفعه شانسی رسیدم لایوش و ...

بزرگ شدهههه خیلیییییییی قشنگ حس میکنم رشد کردنشو دیدم

ولی من حس میکنم هنوز همونقدرم که بودم اینا چطوری سریع اینقدر تغییر میکنن🥸🥸🥸

🫶

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بزرگ شدهههه خیلیییییییی قشنگ حس میکنم رشد کردنشو دیدمولی من حس میکنم هنوز همونقدرم که بودم اینا چطور ...

وای بازوهاش-

خیلی شانسی رسیدم لایوش به نظرت این نشونه کائنات نیستت؟😔

همون هموننن منم موندم

نگا کنن

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

وای بازوهاش-خیلی شانسی رسیدم لایوش به نظرت این نشونه کائنات نیستت؟😔همون هموننن منم موندمنگا کنن

چرا صد در صد نشونه کائناته🤣🤣🤣🤣

دارم فکر میکنم وارد دهه ۳۰ بشه دیگه چی میشه

من اونموقع ۲۶ سالم میشه شت دارم پیر میشم

🫶

موفق باشید به بودامیسپارمتون وآرزومیکنم دوتاییتون یروز برین کنسرت بی تی اس حالاایران خودمون باشه بهت ...

مرسی قربونت برمممم 

ایشالا تو هم به هر خواسته بزرگ و کوچیکی که داری برسی🩷🩷🩷🥲

🫶

موفق باشید به بودامیسپارمتون وآرزومیکنم دوتاییتون یروز برین کنسرت بی تی اس حالاایران خودمون باشه بهت ...

بودا چراا😭😂

مرسیییی بوس

😭😭😭😭🥲🥲🥲🥲🥲خیلییییی قشنگگگگگگ بوووووووددددددصدصدصدصمن باید برم ادامشو ببینم

این سریال چیه؟ من چرازیاد از کره ای خوشم نمیاد چندتادمعروفش م همه نصفه مونده ولی کره ای خیلی نمیبینم بااینکه خوره فیلم و سریالم.

اسی جان  اگه قشنگه برم ببینم  وقتم حروم نشه

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏