2777
2789
دقیقااااااا اره بین سریالای کره ایم سریال ابکی هم زیاد پیدا میشه اونادیگه رده سنی خودشونو دارن😂😂بی ...

آخ مرسی عشقم خیلی لطف کردی خانومی❤️❤️🌹🌹🌹🌹

فقط ی چیزی .اپ خاصی داری یااز کانالای تل میبینی؟

من خودم قبلا بل بل جان و ال ماس مووی داشتم که فیل تر شد😡😡

الانم از دیجی موویو مووی بازو فیلم تومووی. چیزای دیگه به فراخور حال ولی خب اگه اپلیکیشن خوبی داری یا کانال خوب که کامل بذاره ممنون میشم معرفی کنی عزیزم🙏

بازم ازت ممنونم🥰

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آخ مرسی عشقم خیلی لطف کردی خانومی❤️❤️🌹🌹🌹🌹فقط ی چیزی .اپ خاصی داری یااز کانالای تل میبینی؟من خودم ...

من از اپ فلیکس دراما میبینم

منتها اونجا فقط سریالای شرقیه🩷ولی خب این سریالایی که گفتم اونجا میتونی پیدا کنی

🫶

[QUOTE=365932864]تی او پی هم خوبه باحاله کاراکترشش این ایده که مواد میزنن بازی میکنن نمیترسنو دوست دارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

وای عین کصخلا میمونن همه دارن میمیرن این دو تا همچنان 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

[QUOTE=365932864]تی او پی هم خوبه باحاله کاراکترشش این ایده که مواد میزنن بازی میکنن نمیترسنو دوست د ...

هعی کاش نمیمرد واقعا احتیاج داشتم فصل ۳ هم اینو ببینم😀😀😀😀😀😀😀😀

🫶

هعی کاش نمیمرد واقعا احتیاج داشتم فصل ۳ هم اینو ببینم😀😀😀😀😀😀😀😀

😭😭😭😭

من رو مخم بود

باحال بودا ولی رو مخخخ

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

😭😭😭😭من رو مخم بودباحال بودا ولی رو مخخخ

من بالاخره همت کردم تلفن رو دیدم 

هنوز قسمت ۱۰ ام ولییی واااایی واااهاااااایییی من یه کوچوووولوووووو به اون پارک دو جه شک کردم اولشاااا ولی وااااهااااایییی خیلیییی خووووب بود🥸🥸😭😂😂🤣🤣😂

🫶

من بالاخره همت کردم تلفن رو دیدم هنوز قسمت ۱۰ ام ولییی واااایی واااهاااااایییی من یه کوچوووولوووووو ...

واییی آفرینننن

آخرش قراره یکم تو ذوق بخوره ولی بازم بهتر از هیچیههه

پارک دوجه عشق تیم ما 😭😂

نگاه کننن