2777
2789
عنوان

بینایی سنجی کودکان

27829 بازدید | 42 پست

میخواستم بگم ماماناییکه بچه هاتونو میبرین سنجش بینایی و مشکوک میگن و میفرستن اپتومتریست بعد ایشون تشخیص میدن که بیماری چشم دارن یا نه فقط به تشخیص ایشون بسنده نکنین یه چشم پزشکم ببرین بد نیست چون واسه پسرم من شماره ای که دوتاشون گفتن خیلی فرق داشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالامن یچیزی بگم اصلابچه هاتونونبرین سنجش بینایی بااون دستگاه که شبیه دوربین روش شکلک داره ببینه چون ...

واقعا ؟ یعنی ببریم دکتر چشم پزشک معاینه کنه؟

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
واقعا ؟ یعنی ببریم دکتر چشم پزشک معاینه کنه؟

اره حتما

اوناخیلی اشتیاه توشون زیاده 

من خودم بردم گفت مشکلداره بردم اپتومتریست گفت شماره فلان بردم چشم پزشک گفت سالمه عین عقاب تیزهمعایته متخصص خیلی فرقداره تااونا

وخدایی که بشدت کافیست
اره حتما اوناخیلی اشتیاه توشون زیاده  من خودم بردم گفت مشکلداره بردم اپتومتریست گفت شماره فلا ...

آره دقیقا اپتومتریست به پسرم منم گفت آستیگماته هر کدوم ۱.۲۵ بردم متخصص چشم گفت نه مشکلی نداره 

آره دقیقا اپتومتریست به پسرم منم گفت آستیگماته هر کدوم ۱.۲۵ بردم متخصص چشم گفت نه مشکلی نداره 

دقیقابه پسرم گفت دوتاچشاش از2بیشتره اینقدناراحت بودم بردم متخصص خیالم راحت شد

وخدایی که بشدت کافیست