2777
2789
عنوان

مرغ بریان

1555 بازدید | 15 پست

سلام خانووما تولد شوهرمه اخر هفته مهونی میگیریم به نظرتون کنار مرغ بریان چی خوبه درس کنم لطفا هر چی پیشنهاد دارین بگین مرسی از همتون

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مرغ بریانو چطور درست میکنی؟

#مرغ_شکم_پر😋

ابتدا مرغ را شسته و داخل شکمش رو خالی کنید و 5 دقیقه ای داخل آب بذارید تا خونابه ای اگه داشت تمیز شه ...بعد داخل و بیرونش رو نمک بمالید ....(من حسابی نمک میزنم .. ..من به یک مرغ یک کیلو و نیمی 3 قاشق غذاخوری نمک میزنم ...اصلا شور نمیشه ..خوشمزه هم میشه ..من مقداری آب لیمو ترش تاره هم ریختم ...چون مرغ شکم پر بی نمک اصلا خوشمزه نمیشه...اکثرا میترسن نمک بزنن بعد مرغشون بی مزه هست ) ... بعد  فلفل دلمه ای،هویج،سیر ،كرفس و پیاز و برگ بو را خرد كرده و داخل شكم مرغ قرار دهید و آن را داخل ظرف در داری قرار داده و روی آن آب پیاز و پودر سیر بریزید و درب ظرف را بسته و 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.سپس از یخچال خارج كرده و داخل شكمش را خالی كنید.
پیاز و سیر را ریز خرد كرده و با كمی روغن تفت دهید تا نرم شوند....اگه روغن اضافی داشت روغن اضافیشو بردارید ...سپس سبزی معطر را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید ، بعد شعله رو خاموش کنید ...و   گردوهای آسیاب شده   ،  رب انار و کمی  رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز  را اضافه کنید ، ترشیش رو به دلخواه خودتون اندازه کنید .
داخل شكم مرغ رو از مواد قبلی خالی کنین و كمی ابلیمو بمالید  و موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید ... سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را ببندید .. ..

ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید .در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود.
نخ های اضافی را قیچی کنید ،
(من علاوه بر بستن مرغ جای چاک شکمش رو هم با خلال دندون فیکس کردم ...)
کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید .
، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید ...(من زمانی که مرغ رو گذاشته بودم مزه دار شه . داخل ظرف کلی آب مزه دار جمع شده بود بود ..که کمی رو تو سینی فر ریختم ..ی  چند قاشق .).بعد هویج و دلمه رو به دلخواه خودتون برش بدید و بذارید تو سینی و مرغ رو بذارید روش .
مرغ داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود .بهتر است هر بیست دقیقه کره وزعفران آب کرده  روی مرغ با برس بکشیم .البته ممکن است زمان بیشتری لازم باشد.سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید..

نکته ...👈سبزیهای دلخواه دیگری هم میتونید تو سینی بذارین ..

من زیر پوست مرغ فلفل دلمه هم گذاشتم..اندازه کوچیک ...

در ضمن من مرغ شکم پرم رو تو هواپز پختم ...و حدود یک ساعت و نیم طول کشید ...دما هم 180 ...ی بار پایین گذاشتم ..اواخر پخت  بالاتر قرار دادم..البته  گاهگاهی زعفران زدم و روش کره مالیدم ..و اگه نیاز بود سینی رو جابجامیکردم تا ی طرفش زیادی طلااییی نشه.. ... .....مزه اش فوق العاده خوشمزه شد ...بخصوص مواد داخلش با سبزیهای معطر شمال محشر شد ...پیشنهاد میکنم حتما این دستور رو امتحان کنید ..حالا اگه سبزی شمال نداشتید از گشنیز و جعفزی و نعناع استفاده کنین و حتما رب انارتون خونگی باشه ....برخلاف مرغای بریان بیرون که خشک هستن ..این مرغ در کنار برشته شدن .. نرم و آبدار و خوشمزه شد ..
حتما مرغ با پوست باشه  ....نووش جان
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗

برنج نمیخوام درس کنم تکراریه

بزن تواینترنت غذای انگشتی .یا سالاد الویه درست کن وسط دوتا نون تست بزار.حالامیتونی با قالب روی نون تست هاتو یک شکلی بزنی مثلا قلب چندتاشون مثلث

بزن تواینترنت غذای انگشتی .یا سالاد الویه درست کن وسط دوتا نون تست بزار.حالامیتونی با قالب روی نون ت ...

مرسی عزیزم 

چندمدل ژله و ترامیسو هم درست کن میز تولدت رو شیک میکنه.گل ارایی و شمع ارایی هم حتما مدنظرداشته باش.میتونی سالا دماکارونی هم درست کنی.همون غذاهای انگشتیرو سرچ کن برات چیزای بهتری میاد خدانگهدار

چندمدل ژله و ترامیسو هم درست کن میز تولدت رو شیک میکنه.گل ارایی و شمع ارایی هم حتما مدنظرداشته باش.م ...

مرسی گلم