2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن نزن قشنگه تو‌خیابون هرکیو میبینم شتری شده تو اینستا چجوری قشنگن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ن نزن قشنگه تو‌خیابون هرکیو میبینم شتری شده تو اینستا چجوری قشنگن

دقیقا ار همین میترسم ولی دوس دارم  نمیدونم اصن  موندم میترسم بزنم تابلو بشه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

زدنش که اولش خوبه کم بزنی نیم سی سی ولی بعد یه مدت میره رو مخت که ناقرینس هی میری میزنی تبدیل به شتری میشه و بازم قرینه نیست😂😂😂

اگه بتونی ناقرینه بودنو تحمل کنی باز نری بزنی نیم سی سی خیلی خوب میشه

زدنش که اولش خوبه کم بزنی نیم سی سی ولی بعد یه مدت میره رو مخت که ناقرینس هی میری میزنی تبدیل به شتر ...

خب پس بیخیال بدم میاد ناقرینه بودن 

تا قیامت نا قرینس ولی جوریه که خودت متوجه میشی بقیه زیاد نه

میدونی دوس دارم طبعی باشه هرکسی نمیتونه در بیاره از این لبا ک شبیه لب مار میشه و وسطش جا نی داره متنفرم 

میدونی دوس دارم طبعی باشه هرکسی نمیتونه در بیاره از این لبا ک شبیه لب مار میشه و وسطش جا نی داره متن ...

همون نیم سی سی بزنی اوکیه بعد دو هفته ورمش خوابید اگه خواستی باز بزن به حرف دکتر گوش نده اونا میگن یک سی سی ولی خواستی بزنی هی نیم سی سی بزن