2777
2789
عنوان

خواهرشوهرام هایدم میکنن استوری😐

324 بازدید | 19 پست

بچه ها سه ساله عروسشونم بعد استوریهاشون یه بارم واسم نیومده تو واتساپ گاها گوشی شوهرم دستمه می بینم استوری گذاشتن

مثلاً امروز واسه روز مادر گذاشته بودن

هیچ مشکلی با هم نداریم و تاحالا هم بحثی نداشتیم

بنظرتون حساس باشم یا موضوع مهمی نیست؟

امروزم به شوهرم گفتم با ناراحتی و اونم گفت عیب نداره تو هم هایدشون کن 🤕

من اصلا استوری نمیذارم البته

چرا بلید با خواهرشوهر در تماس و ارتباط چه تلفنی چه مجازی باشی؟ 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به روی خودت نیار،شاید میخوان توقع ایجاد نشه برات

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

اصلا به روی خودت نیار 

حوصله داریا 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

واقعا دارم میگم اینو. اخه استوریم چیز مهمیه؟!!! رابطتون خوبه پس این چیزارو ولش کن همین که با هم مشکلی ندارید کافیه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡