خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
کتونی جدا برای باشگاهت نداری یه کتونی بشور فقط بذار برا باشگاه
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆♀️🙇♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
مرسی.واقعا خوب گفتی به نظرت خودش خوش هیکل باشه یا عضلانی؟
ببین اندامش رو میپسندی یا نه
چون تمرینات و ورزشهایی میده که خودش بپسنده اندامت اونجوری بشه.ترجیحا هم سانس صبح برو
ممنونم. ساپورت یا لگ خوبه؟ جذب بودنش اذیت نمیکنه؟
اره خوبه باید جذب باشه که مربیت ببینه درست تمرینو انجام میدی یا نه.لش بپوشی مشخص نمیکنه.خودم شورتک با تیشرت جذب میپوشم