2777
2789
عنوان

کیا باشگاه بدنسازی میرن

168 بازدید | 18 پست

سلام. تا حالا باشگاه نرفتم. 

چه چیزهایی برای انتخاب باشگاه مهمه که چک کنم؟

چه چیزهایی مهمه که همراهم باشه؟

و کلات هر چی راجع به باشگاه میدونید بهم بگید.

ممنون میشم💐🥰🙏

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

سلام اول اندام مربیت

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بطری اب.زیر انداز.لباس جذب ولی راحت.

کتونی جدا برای باشگاهت نداری یه کتونی بشور فقط بذار برا باشگاه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
سلام اول اندام مربیت

مرسی.

واقعا خوب گفتی 

به نظرت خودش خوش هیکل باشه یا عضلانی؟

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
من میرم باشگاه نزدیک خونمون

منم سه تا باشگاه نزدیک خونمونه.

یکیش نزدیک مدرسه دخترمم هست میخوام زمانی برم که بعدش دخترمو بیارم بیارم

مرسی.واقعا خوب گفتی به نظرت خودش خوش هیکل باشه یا عضلانی؟

ببین اندامش رو میپسندی یا نه

چون تمرینات و ورزشهایی میده که خودش بپسنده اندامت اونجوری بشه.ترجیحا هم سانس صبح برو

وسایلای اونجا رو چک کن که کامل باشن تا حدودی 

یه نگاه بنداز ببین مربی چطوره یسری مربیا خیلی بد اخلاقن یسریاهم که کلا بیخیال بقیه میشن... 

جلسه اول فعلا لباس ورزشس و یه حوله کوچیک و یه بطری اب ببر تا ببین مربی چی میگه واسه دمبل و اینا ولی احتمالا دمبل و مت لازمت میشه

بطری اب.زیر انداز.لباس جذب ولی راحت.کتونی جدا برای باشگاهت نداری یه کتونی بشور فقط بذار برا باشگاه

ممنونم. 

ساپورت یا لگ خوبه؟ جذب بودنش اذیت نمی‌کنه؟

منم سه تا باشگاه نزدیک خونمونه.یکیش نزدیک مدرسه دخترمم هست میخوام زمانی برم که بعدش دخترمو بیارم بیا ...

راست میگیا...

قراره مثل اون بشم..

احتمالا بشه حدودای یک بعد از ظهر

هر تایم کاری برای یک نفر چند ساعت طول میکشه؟

ممنونم. ساپورت یا لگ خوبه؟ جذب بودنش اذیت نمی‌کنه؟

اره خوبه باید جذب باشه که مربیت ببینه درست تمرینو انجام میدی یا نه.لش بپوشی مشخص نمیکنه.خودم شورتک با تیشرت جذب میپوشم

وسایلای اونجا رو چک کن که کامل باشن تا حدودی یه نگاه بنداز ببین مربی چطوره یسری مربیا خیلی بد اخلاقن ...

چه وسایلی مهمه که حتما باشه؟

البته من واقعا هیچی نمیدونم. 

فقط تردمیلو میشناسم و دوچرخه و اسکی .. که اصلا نمیدونم توی ورزشگاهها اینا هست یا نه؟!🧐

اهان اخلاق مربی یادم باشه🙏🥰

یه متونی تمیز هم بردار راستی با یه بادی اسپلش یا مام اگه البته خیلی عرق نمیکنی چون اگه خیلی عرق میکن ...

اهان یادم باشه.. 

مام یا اسپری ببرم