2777
2789
عنوان

امشب منو ول کرده رفته پیش مامانش

235 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دیشب برا شب یلدا خانوادشو دعوت کردم هم ناهار هم شام و شب یلدایی خونمون بودن ایقد کار کردم ک مریض شدم دیشب تو مهمونی ک گفتیم فردا شب روز زنه خندید گفت نه روز مادره 

حالا عصری حالم بد شد منو برد دکتر خودش رفت سرکار دیگه من ایقد حالم بد بود داروهارو خوردم و خوابیدم تا الان ک ساعت ۱ شده زنگ زدم گفتم نیومدی گفت اومدم پیش مامان دلش درد مبکنه درحالبگه مامانش سر شبی بهم زنگ زد سرحال سرحال بود 

ایقد دلم گرفته ک خدا مبدونه 

نمیدونم چ رفتاری کنم باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید واقعا مریض شده

به درک بذار اونقدر بگن روز مادره بترکن

بیا ببین الدنگ من که واسه ننش می مرد چه کلاهی ننش سرش گذاشت الان داره دیوونه میشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

هیچی غر نزن زنگ بزن بگو فردا اگه وقتت خالیه بیا که روز زن رو جشن بگیرم برو بیرون باهاش

ایقد دلم گرفته ک خدا مبدونه گفت یه ساعت دیگه میام 

اصلا گیریم مامانشم حالش بد باشع آجیاش پیششن ولی منم ک تنهام و حالم واقعا بده

رفتار درست اینه دیگه مهمانی یلدا برگزاز نکنی چون اذیت شدی رفتار درست دیگه اینه ب همسرت گله کنی و دفع ...

👌

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

ایقد دلم گرفته ک خدا مبدونه گفت یه ساعت دیگه میام اصلا گیریم مامانشم حالش بد باشع آجیاش پیششن ولی من ...

خب داره میاد دختر 

وقتی اومد اخم و اینا نکن 

ولی بگو دوست داشتم امروز رو پیشم باشی فردا باید از دلم دربیاری