2777
2789
عنوان

دخالت تو این موضوع منطقیه

124 بازدید | 16 پست

فرض کنید دوتا دوست ۱۹ ساله که از بچگی باهم دوستن 

یکیشون به یه مرد ۴۰ و خورده ای ساله یکی دوساله علاقه منده

مرده ویژگیاش حالا ، پول معمولی در سطح پدر دختره _قیافه معمولی و اخلاق خوب 

بعد مرده تازگی دایرکت داده بهش سر حرف رو باز کنه و البته دختره نگفته که من از قبل دوستت داشتم و این داستانا 

مرده اما مشخصه از خداشه به هرحال

حالا دوست دختره میگه اگه جواب طرف رو بدی یا باهاش وارد رابطه بشی من به بابات حتما میگم و (واقعا هم میگه)

چون داری خودت رو میندازی رسما تو چاه

و سر این رابطه شون به هم داره میخوره

دوست دختره از دلسوزی میگه اما اون یکیم میگه من طرفو دوست دارم ..

شما بودین جای دوستش چیکار میکردین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهدید نمی کردم سر عقل میآوردم اتفاقا خودمو نزدیک تر میکردم تا اگه نتونستم جلو صحبتاشونو نگیرم حواسم باشه دسته گل به آب ندن هرچند من از این دوستای ابله داشتم ک البته خداروشکر مرده پا نداده وگرنه معلوم نیست ته این رابطه ها چیه

من همه زورم رو میزدم که دوستم خودش رو تو چاه نندازه اون واسم مهمه نمیتونم بزارم رو علاقه زندگیش و تباه کنه

اگر فقط شاهد باشم که با سر میره تو چاه دوستش نیستم دشمنشم

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

منم بودم میگفتم حالا نه یه جوری دوستم خراب بشه ولی یه مدلی به زبون بی زبونی به یکی بفهمونم حواسشون به دوستم باشه 

ادم عاشق عقل درست حسابی نداره مخصوصا که فاصله سنی زیاده و اون یه مرد پخته است شاید همه چی به ازدواج و خوبی و خوشی تموم نشه حتما کنترل یه بزرگ تر و کمکش رو میخواد 

حتی اگر الان فک کنه فصولی یا دخالته اگر واقعا دوساش داشت مرده هم ادم خوبی بود شاید بقیه هم راضی شدن در عیر این صورت حتما بزرگ‌ار ها صلاحش رو میخوان نه بدش رو

مثلا چیکار

هزار تا مثال نا موفق میارم که خودشون رو تباه کردن و آخرم اون روی پسره رو بهش نشون میدادم حالا هر طور شده پیدا میکنم اون یارو ساید سیاه زندگیش چیه و به دوستم اعتماد به نفس میدم که بهترینه و لیاقت بهترین ها رو داره و کمکش میکنم که فکرش رو روی چیز دیگه ای بزاره و سعی میکنم به افکارش جهت دیگه ای بدم 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
منم بودم میگفتم حالا نه یه جوری دوستم خراب بشه ولی یه مدلی به زبون بی زبونی به یکی بفهمونم حواسشون ب ...

خب ابروی طرف میره

این چه دوستی ایه اصلا نباید گفت