2777
2789
عنوان

دخالت تو این موضوع منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 16 پست
مرده آدم بدی نیست ادم خوبیه

من دنبال اینم که دوستم یه آدم خوب یا عالی که بیشتر بهش بخوره پیدا کنه نه کسی که همسن باباشه و فقط خوبه

نمیتونم همه چیز و بی نقص ببینم و میگردم دنبال روی منفی ماجرا و سعی میکنم این و به دوستم بفهمونم که به خاطر علاقه هیچی جز ویژگی مثبت نمیبینه

تازه اینکه اون شخص جلوی دوستم چطور رفتار میکنه با اینکه جلو بقیه چطور رفتار میکنه مهمه و دنبال عیب شخصیتش که جلو بقیه نشون میده میگردم و با استدلال هام به دوستم میفهمونم لیاقتش خیلی بیشتره 

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
خب ابروی طرف میرهاین چه دوستی ایه اصلا نباید گفت

خوب عزیز من رابطه تو این سن که الکی نیست بالاخره زندگی دوستته و دوست ادم نمیخواد عاقبت بد عزیزش رو ببینه گفتم که جوری دوستش خراب نشه حواسش بهش باشه آبروش پیش خانوادش بره خیلی بهتره تا تو جامعه بره

مثلا خواهر برادر یا خاله و عمویی که باهاش راحت تره در جریان بزاری شاید بتونه منطقی تر باهاش صحبت کنه

قصه های شوگر ددی فقط پشت ویترین اینستاگرام قشنگه کلی مشکلات روانشناختی و اسیب های مختلف در بهترین حالتش داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان