2777
2789

دو ساله با همیم.از وقتی که ۱۶سالم بود..

همسنیم حقیقتش من خیلی دوسش دارم ..یعنی واقعا شاید باورتون نشه از نه سالگیم من میخواستمش واقعا هم به دوستی فکر نمی‌کردم یه چیزی تو دلم بود خلاصه شرایط پیش اومد دوست شدیم قرار شد خانواده ها بدونن تا به ازدواج برسه..اما وارد رابطه که شدیم من فهمیدم مشروب و عرق خوردن براشون عادیه کاملا مامانش خانم خوبیه ها چادری خوب ولی خب از یه قومیتی هستند که توی مراسم ها و مهمونیاشون عادیه ..من همیشه میخواستم یه بار تجربه کنم ولی نه در این حد که همیشه باشه فهمیدم گاهی وقتا هم ناس میندازه...جدیدا همش اینستا زیاد آن میشه حس میکنم خیلی دروغا میگه سال کنکورم هست ذهنم به شدن آشفته 

پسره کاری ای هست کارشو داره احترام می‌ذاره ولی خب با این چیزاش واقعا نمی‌دونم چیکار کنم خیلی قول میده نمی‌خورم ولی انگار نه انگار

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای هنوز سنتون خیلی کمه خیلی چیزا رو نمیتونین درک کنینبه نظرم به فکر جدایی باش واقع بینانه

میتونم درک کنم من 

ناس چیه اخه کاری ک اطرافیانشش میکنن اونم کرده قابل منع کردن نیست فک میکنه محدودش میکنی

یه چیزی جویدنی 

ناس و مشروب دیگه برای طرف مغز نمیذاره مخصوصا نااااااس

باز مشروب بهتره اون ی روزه تاثیرش زود میپره 

اون ناس ادمو دمدمی میکنه نمیفهمه طرف چیکار میکنه....خیلی خوبه که قبل ازدواج اینارو فهمیدی و خب امیدوارم عقلتو اولویت قرار بدی تا قلبت://////

ناس و مشروب دیگه برای طرف مغز نمیذاره مخصوصا نااااااسباز مشروب بهتره اون ی روزه تاثیرش زود میپره اون ...

عین خر تو گل گیر کردم به معنی واقعی

۳ ۴ سال دیگه متوجه میشی چی گفتم

گلم شما حرف خاصی نزدی گفتی وای سنت کمه 

خب اینو می‌دونم منم راهکار خواستم عین برزخم حس بدی دارم

برو بچه جان، برو بشین سر درس و مشقت،چی فکر کردی با خودت با یه جغله بچه 16 ساله دوست شدی و به چشم شوهر بهش نگاه میکنی، 30 ساله هاش نمتونن زندگی بچرخونن اونوقت تو از یه بچه ی آس و پاس که دماغشو نمتونه بکشه بالا و پول تو جیبی شاید از باباش میگیره انتظار داری تو این زمونه ی قاراشمیش زندگی بچرخونه؟؟؟ به قول خودت ناس هم که میندازه، عرق هم که میخوره، دروغ هم که میگه، ببین بزرگ بشه چه کارها که نخواهد کرد، برو فکر آیندت و مستقل شدن و درس و دانشگاه و شغل باش، از این سبک بازی‌های بی سر و ته و چوس احساساتی ها، برات نون و آب نمیشه 

گلم شما حرف خاصی نزدی گفتی وای سنت کمه خب اینو می‌دونم منم راهکار خواستم عین برزخم حس بدی دارم

عزیزم گفتم به نظرم جدا شو

شاید الان فکر کنی درست میشه قول میده ولی باید بگم که نمیشه

چون خونوادگی اینجورین به نظرشون این کار بدی نیست و چون این اعتقاد رو دارن نمیتونی کاری کنی که ترک کنه

بعدا برات مشکل ساز میشه

خدا دوست داشته که متوجهت کرده

ادامه نده 

برو بچه جان، برو بشین سر درس و مشقت،چی فکر کردی با خودت با یه جغله بچه 16 ساله دوست شدی و به چشم شوه ...

خیلی ذهنم درگیره بخدا