2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 17 پست
کم کنین جواب میگیرین همین چیپس و پفک عامل اصلی کیسته😑

والا چی بگم چشم عزیزم 

همکلاسیام والا بیشتر از من از این چیزا میخورن از من سالم ترن همکلاسیام مشروب و انواع این چیزا رو میخورن از من بهترن من اعصابمم خیلی داغونه نمیدونم والا از چیه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

والا چی بگم چشم عزیزم همکلاسیام والا بیشتر از من از این چیزا میخورن از من سالم ترن همکلاسیام مشروب و ...

انشالله زودی خوب میشی 

اتفاقا دوست منم مث شماس یه مدت رفت باشگاه و فست فودم گذاشت کنار بهتر شد دوباره شرو کرد فست فود خوردن ورزشم کنار گذاشت دقیقا یه ماه بعدش علایم برگشت😐

نجیب باش... ولی ساده نه ✨ما قرار نیست بسوزیم... قرار رشد کنیم 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله زودی خوب میشی اتفاقا دوست منم مث شماس یه مدت رفت باشگاه و فست فودم گذاشت کنار بهتر شد دوباره ...

مرسی عزیزم والا دارو خوردن هم خیلی میترسم اخه یه دکتر بهم داروی اشتباه داد که برا سنم خوب نبود نمی‌دونم والا خسته شدم دیگه 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است