2777
2789
عنوان

ویدیو کال😶

205 بازدید | 21 پست

یهویی زنگ زد

آماده نبودم اصلا

صورت رنگ پریده و موهای ژولیده

گذاشتم رو دوربین عقب درو دیوارو نشونش دادم

آه خیلی کرینج بود

از شانسم هنزفریم هم صدام رو درست منتقل نمیکرد😐😶‍🌫️🥶🥶🥶🥶🥶

همچین موقعیتی ایشالله واسه هیچکی پیش نیاد که خیلیلیلیلیل سم و خجالت اوره

من تو ویدئو کال به قیافه خودم اصلا نگاه نمیکنم‌ تازه دوربین سلفی هم هست دیگه ماشالااا😭😂

خیلی بدههه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واای یبار یه اقایی و سرکارگذاشته بودم عکس دختر خالم و جا خودم نشونش داده بودم اونم عاشق شده بود . یه روز تماس تصویری گرفت حواسم نبود فکر کردم زنگ معمولیه اوکی زدم . گوشیم رو رونم بود و غذا میخوردم تندتند . موها ژولیده خودم بدترکیب . وااای بعدش زنگ زد گفت کی بود  آبروم رفت اونم رفت پشت سرشم نگاه نکرد

واای یبار یه اقایی و سرکارگذاشته بودم عکس دختر خالم و جا خودم نشونش داده بودم اونم عاشق شده بود . یه ...

🤣🤣 ایننن چکاری بوده تو کردیییی 

فک کردم فقط پسرا از اینکارا میکنن 

البته پسرا اینجوری میکنن تا از این رفیقاشون یکم شارژ بکشن و اذیت کنن😂

چقد واسه شما دخترا بیخییاللللللل راحت باشین🙂😂 خداییش چطور خسته نمیشید؟😂

بچه با هزار امید و آرزو نشسته پشت گوشی حوری خوشگلشو ببینه نمیتونم به خودم اجازه بدم بزنم تو ذوقش و لولو نشونش بدم😂😂😂

🤣🤣 ایننن چکاری بوده تو کردیییی فک کردم فقط پسرا از اینکارا میکنن البته پسرا اینجوری میکنن تا از ای ...

واقعا دلم براش کباب شد بیجاره واقعا عاشق شده بود . خدا باهاش یار بود که مچم گرفته شد اونم به بدترین شکلی که بودم مثل جن 

بچه با هزار امید و آرزو نشسته پشت گوشی حوری خوشگلشو ببینه نمیتونم به خودم اجازه بدم بزنم تو ذوقش و ل ...

حالا هدفت چی بود از اینکه باهاش حرف میزدی؟😂😂 

بنده خدا اون تو حالو هوای عاشقی بوده ضربه ای که تو زدی بهش چنگیز خان مغول به ایران نزد😂

واقعا دلم براش کباب شد بیجاره واقعا عاشق شده بود . خدا باهاش یار بود که مچم گرفته شد اونم به بدترین ...

خدا هوای انسان های با عشق و دل پاک رو داره...😔😂

حالا از اول عکس خودتو میدادی شاید عاشق خودت میشد خوشبختت میکرد😂