2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین در هفته ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من نینیم افتاد متاسفانه شما چی شدی ؟

سلام 

خیلی ناراحت شدم عزیزم . میتونم سوال کنم کی و چرا؟؟؟

آخه منم سونو ۵ هفته و ۲ روز جنین و کیسه زرده دیده نشد لک بینی و خونریزی کم هم دارم خیلی نگرانم دکتر برای هفته دیگه سونو مجدد داده

سلام  خیلی ناراحت شدم عزیزم . میتونم سوال کنم کی و چرا؟؟؟ آخه منم سونو ۵ هفته و ۲ روز جنین و ...

من دی ماه ۹۶ کورتاژ شدم

کلا از اوش خیلی ضعیف بود دکتر بهم گفته بود ک پنجاه پنجاه موندنش چون از همون اول هم تیترم پایین بود هم خیلی دیر رشد کرد

ینی من درواقع هفته ۱۰ پریودی تازه قلبشو با سونوی واژینال دیدم اونم ضعیف

انقدرم ک استرس داشتم تو اون مدت ک چی میخواد بشه و نشه ک دیگه کار ب سقط کشید

البته من خودمم خیلی سهل انگاری کردم

استراحتم کامل نبود نزدیکی ام داشتم 

شما حتما شیاف استفاده و کن و استراحت مطلق داشته باش

سلام  خیلی ناراحت شدم عزیزم . میتونم سوال کنم کی و چرا؟؟؟ آخه منم سونو ۵ هفته و ۲ روز جنین و ...

ینی هیچی ب اندازه استرس واسه جنین بد نیست این ب من ثابت شده

البته انقد دکترا واسه هر چیزی استرس میدن ادم دست خودشم نیست

سونوی زیاد بله باعث میشه بالخره اشعه مستقیم به جنین میخوره که اگه ضعیف باشه باعث میشه استرسم که همرا ...

عزیزم سونو مشکلی برای بچه ایجاد نمیکنه.چون اشعه نداره

امواج صوتیه که بی خطره

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
سلام شما بچتون سالم دنیا اومد منم مشکل شما را دارم رفتم سونو هشت هفته بود ولی دکتر گفت ۵ هفته هستی و ...

سلام عزیزم بارداری اولم نه متاسفانه قلبش هشت هفته ایستاد و‌کورتاژ شدم و دو ماه بعدش دوباره باردار شدم و دخترم الان تقریبا ۶سالشه

اما بارداری دومم که دوماه نشده زایمان کردم دقیقا مثل شما بودم سن پریودیم با جنین خیلی فاصله داشت

من سه روز از پریودیم گذشته بود ازمایش خون دادم منفی بود اما ده روز بغدش رفتم مثبت بود اونم با بتای دویست و خرده ای

دکترم گفت جنین خیلی دیر تشکیل شده

همش استرس داشتم نکنه مثل اولی بشه که خداروشکر صحیح و سالم  پسرم بدنیا اومد

دکترم میگفت جنین اگه مشکلی داشته باشه معمولا خودش سقط میشه و اگه سالم و بی مشکل باشه می‌مونه 

پسرمم نطفه خیلی دیر تشکیل شده بود واسه همین انقد دیر نشون داد

شمام استرس به خودت نده و میدونم سخته اما به بیخیالی بزن

استرس بدتر از هرچیزیه برات 

ایشالا خدا فرزندی سالم و صالح بهت میده عزیزم نگران نباش به خودش بسپار

عزیزم بارداری دومتون که اختلاف سن داشت تا اخرش همون موند یا رسید به حدش؟؟؟

دقیقا متوجه منظورت نشدم عزیزم 

اما خب من ۳۷ هفته طبق سونوی ان تی سزارین شدم 

کلا برای زایمان با سونوی ان تی کار دارن 

دقیقا متوجه منظورت نشدم عزیزم اما خب من ۳۷ هفته طبق سونوی ان تی سزارین شدم کلا برای زایمان با سونوی ...

خداروشکر نی نیتون صحیح و سالم به دنیا اومد 

عزیزم میگم اختلاف سن بارداری و سونوتون بعدا درست شد یا دیگه بر اساس سونو جلو رفتید؟ 

[QUOTE=357048889] خداروشکر نی نیتون صحیح و سالم به دنیا اومد عزیزم میگم اختلاف سن بارداری و سونوتون بعدا درست شد یا دی ... 

سلامت باشی عزیزم 

نه دیگه براساس سونو ان تی پیش رفتیم

چون اگه به پریودی حساب میکردیم ۲هفته بیشتر اختلاف داشت

ممنون عزیزم ♥️ ان شالله که پسر گلت نامدار باشه♥️

قربونت عزیزم 

به سلامتی زایمان کنی و بهترین خاطره زندگیت بشه🥰

واسه سلامتی بچه های منم دعا کن 🙏🏼❤️