2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین در هفته ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 59 پست
عزیزم باید ریپلایش کنی که بفهمه بهش پیام دادی. قلب جنین این خانم خداروشکر تشکیل شده انشاالله مال شما ...

پس امیدی هس فردا میرم سونو تحمل ندارم تا چهارشنبه صبر کنم راستی ریپلای حتی نمبدونم چیه😶😶

پس امیدی هس فردا میرم سونو تحمل ندارم تا چهارشنبه صبر کنم راستی ریپلای حتی نمبدونم چیه😶😶

البته که امید هست عزیزم خدا بزرگه. شما الان منو ریپلای کردی دیگه که من پیامتو دیدم یعنی زیر پیام من که یه فلش کج به سمت چپ هستو میزنی و جواب میدی اینطوری طرف متوجه میشه براش پیام گذاشتی عزیزم😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته که امید هست عزیزم خدا بزرگه. شما الان منو ریپلای کردی دیگه که من پیامتو دیدم یعنی زیر پیام من ...

کسی نیست بهش بگم الان کمرم درد میکنه فک میکنم تا فردا نرسم که برم سونو نکنه سقط بشه😢😢

کسی نیست بهش بگم الان کمرم درد میکنه فک میکنم تا فردا نرسم که برم سونو نکنه سقط بشه😢😢

الان هفته چندی؟منم چندروزه فهمیدم باردارم روز اول و دوم از کمر درد نمیتونستم جم بخورم ولی الان خداروشکر خوب شدم.اگه لکه بینی نداری نگران نباش طبیعیه

سن جنین شش هفته و چن روز بود اما با حساب پریود هشت هفته و خورده ای رفتم😢😢

اینجا زیاد شنیدم که میگن لقاح دیر صورت گرفته احتمالا شماهم لقاحتون دیرتر بوده واسه همین سن و تاریخ به هم نمیخورن.حالا بسپارش به خدا اگه خدا بخاد حتما به دنیا میاریش و لذتشو میبری😍😍

اینجا زیاد شنیدم که میگن لقاح دیر صورت گرفته احتمالا شماهم لقاحتون دیرتر بوده واسه همین سن و تاریخ ب ...

واسم دعا کن فردا میرم سونو ی جوری ام هیچ علایم بارداری ندارم فقط کمرم درد میکنه انگار همه چی متوقف شده

واسم دعا کن فردا میرم سونو ی جوری ام هیچ علایم بارداری ندارم فقط کمرم درد میکنه انگار همه چی متوقف ش ...

الهی که هیچ مشکلی نباشه.هم جنین سالم باشه هم تااخربارداریت مشکلی نداشته باشی وخوب وخوش باشی.۱۰۰صلوات نذر سلامتی آقاامام زمان (عج)

خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼