2777
2789
عنوان

امسال یلدا مون خیلی خیلی سمی بود

229 بازدید | 11 پست

وای تازه رسیدم خونه از یه محیط و او ادم های سمی سردرد گرفتم همه و همه سم خالص انگار همه فقط نمایش بودن فقط اومده بودن پز بدن 

بخدا همش پز و نمایشه فقط تو جمع فیلم بازی میکنن و من واقعا اعصابم نمیکشه این کاراشون رو چی کنم بخاطر شوهرم مجبورم برم و باهاشون رفت و امد کنم 

بعد همون خانواده عروسشون اومد انقدر تحویلش گرفتن بعد همون عروس انگار مست کرده بود 😂😂 صدا خنده اش خونه رو برداشته بود و شوهرش هم هی قربون صدقه اش میرفت بعد عروس ک میگم ۱۵ساله عروسه 

اصلا نمیدونم چطور بهم همش فیلمی بود همش نمایش بازی میکردن   انگار بچه اشون داشت رقصید چقدر رفتن شاباش دادن به ۲تا نوه خودشون بعد بچه منم اون وسط

منم پاشدم زفتم به پسر خودم شاباش دادم خیلی حرکت زشتی بود کارشون 

اصلا دلم نمیخواد دیگه باهاشون رفت و امد کنم ولی شوهرم نمیذاره ببین زن گنده بی مقدمه اومده میگه ۴میلیون دادم ب این پالتو 

برا دخترش پاپوش پوشونده بود از این صندل کامل خز ها بعد میگه ۱۳۰۰دادم صندل براش اصلا کلا سمی بودن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه نمیدونی چی میکردش 🤣🤣🤣اونا تحویلش گرفتن همه اینم از خود بی خودشو افتاد وسط رقصید چقدر بعد اون ...

خب مگه چیه از این آدمای شاد و بیخیال بوده

چرا براش حرف در میاری

همه که نباید شبیه هم باشن

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
کلا جامعه ایران چشم و هم چشمی و مسابقه کی از همه بهتره شدهمتاسفانهاین واقعیته

اره بخدا ببین هرچی طلا داشت روهم روهم انداخته بودشون همه رو بعد هی با شوهرش پچ پچ و خنده و…. ک اره من خیلی شادم و خوشحال 

اخه میشناسمش ابن جوری نیست همه اش نمایش بودش

نمیشم باشه بازم چه اشکالی داره،یلدا همه دلشون میخواد خوش باشن و خوش بگذره یه شبه

عصا قورت داده همه بشینن یه جا خوبه

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷