2777
2789
عنوان

ملّی گلد کسی طلا خریده

622 بازدید | 7 پست

سلام خانمای گرامی

یلدا مبارک

خواستم ببینم کسی از سایت ملی گلد طلا اینترنتی خرید کرده یا نه 

معتبره میشه اعتماد کرد 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

کسی نیست 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

خرید انجام دادین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الووووو

کسی نیست

میلی گلد کارمزدش زیاده صرفه نداره و از لحاظ امنیت نمیدونم ولی به هرحال خصوصی هستن

پیشنهاد میکنم راجع به صندوق های طلا در کارگزاری ها بخونید. دوست داشتید اونجا وارد شید. هم کارمزدش پایینه هم زیر نظر بورس ایرانه امن هست. مبلغ کم هم میتونید بخرید حداقلش ۵۰۰ تومنه. خرید و فروشش هم راحته یه آن انجام میشه

صندوق طلای عیار معروفه

به اندازه ای که برای مردم وقت بذاری، به همون اندازه داری خودت رو از دست میدی!🤷🏻

2790
2778
2791
2779
2792