2777
2789
عنوان

شوهرم گفت

194 بازدید | 11 پست

بریم پایین خونه مادرم.منم قبول کردم پشت سرش داشتم میرفتم زود رفت داخل خونشون در و بست.بعد که نشستیم یه ربع بعدش گفت پاشو برو بالا جامو بنداز میخوام بخوابم.گوش دادم اومدم.وقتی خواستم برگردم بچمو صدا کنم دیدم خواهرشوهرم داره غیبتمو میکنه و شوهرم هم هیچی نمیگه.بچه مو که صدا کردم چنان دادی سر من زد جلو اونا که منو خرد کنه فقط.تازه پیششون نسبت سگ بهم داد.خیلی دلم شکسته خیلی نمیدونم به کی پناه ببرم خیلی خسته شدم😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدی زنت چیزی نخورد.دیدی فلان کرد.حتی به اتفاق یه لحظه نگاش کردم وقتی اونجا بودم به حالت چپ چپ و خط ...

اصلا نرو ی مدت ب شوهرتم صحبت کن 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
اصلا نرو ی مدت ب شوهرتم صحبت کن

بخدا برام جالبه که اصلا رفت و امدی هم نداریم.اخه مقصر خودشون بودن میوه رو تعارف نکردن هندونه رو درسته اورد گذاشت رو میز با یه چاقو قصابی به بچه ی چهار ساله م گفت هندونه رو ببر.اصلا نه چاقو نه چنگال هیچچ

بخدا برام جالبه که اصلا رفت و امدی هم نداریم.اخه مقصر خودشون بودن میوه رو تعارف نکردن هندونه رو درست ...

سطح فرهنگشون...درعجبم بعضی آدما چقدررر پریدن وبعضیا چقدر ساده گوشی مثل شوهرت مگ بچس آخه 

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚