2777
2789
عنوان

امان از دست مامانم

154 بازدید | 9 پست

من پنج دیقه هم نشده تاپیک زدم راجب یه چیزی نظر پرسیدم 

اما الان مامانم حرفی زد گفتم خیلی جاش خالی میشه اگه اینجا نگم!!!! چون تاپیکای قبلی گفتین پیاز داغ زیاد میکنی و مامانت فرق نمیزاره.... 

خواهرزادم بچست امشبم کلی ادم  خونمونه  از مامانم پرسید بچگی کدوم بچتو بیشتر زدی 

مامانم گفت اولی که خیلی شیطونی کرد بچه بود کارای بدی انجام میداد زدم دومی عاقل بود اصلا دلم نیومد کتکش میزدم 

سوم( که من سیاه بختم) همین الانم میزنمش و خندید 

یعنی جو برام سنگین بود 

خیلی خسته ام دوستان 

باز خدا رو شکر یه خاستگار سفت و سخت برام اومده نمیخوام جوابش کنم با اینکه مخالفت هم دارن برام مهم نیست اینجا یه زندگی سگی دارم گه فقط تحمل میکنم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا😐من بودم قهر میکردم

مگه بار اولشونه!  کل زندگی من داره با این تفاوتا میگذره 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

مگه بار اولشونه! کل زندگی من داره با این تفاوتا میگذره

خب واقعااا چرااا

شاید فک میکنه ناراحت نمیشی یه مدت محل نده 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

خب واقعااا چراااشاید فک میکنه ناراحت نمیشی یه مدت محل نده

نه عزیزم تاپیک قبلیامم گفتم روز خاستگاریم گریم انداخت تولدم گریم انداخت عادتشه 

ب دل نگیر ان شاءالله ک بسلامتی بری سرزندگیت خوشیخت بشی عسیسم

ممنونم ولی اکه برم هیچوقت پشت سرمم نگاه نمیکنم

ممنونم ولی اکه برم هیچوقت پشت سرمم نگاه نمیکنم

منم اولاهمینومیگفتم حتی بعدازدواجم تاچن وقت نمیرفتم اونقداما الان فرق کرده دگ بچه هام همش اونجان 😂بااینکه مامانم بازم باحرفاش میرنجونه منوولی چه میشه کردواقعا😐