2777
2789
عنوان

تولدمه امشب😮‍💨

113 بازدید | 12 پست

امشب تولدمه ولی فکر کنم هیچ کس برام کادوی درست حسابی نخریده

منظورم خانوادمه

کلا به هیچ مناسبتی بهم کادو خوب نمیدن

😞😞😞

چرا آخه ؟

بقیه هم سن و سالای من بهترین چیزارو میگیرن

من چی اون وقت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارک عزیزم 

درک میکنم که دوست داری توی مناسبت ها به فکرت باشن.

ولی به این موضوع توجه کن که شاید خانواده ی شما خیلی روی اهل این چیزها نیستند مثلاً نه اینکه بخوان شمارو نادیده بگیرن.بلکه کلا عادت ندارم.مثلا اگه شما برای تولدشون خرید کنید هم آنچنان خوشحال نخواهند شد و فرقی براشون نمیکنه

ی عروسی داریمواقعا بعضی وقتا باخودم مقایسه میکنم میبینم چقدر بهترین چیزا در اختیارشهباباش برا روز زن ...

بعضی وقتا میگم این نه تحصیل کرده است نه قیافه ای  چیزی داره ولی زندگیش از من که خیلی راحت تره

هر چقدر بخواد چه خانواده خودش چ خانواده من بهش محبت میکنن

چقدر پول زیر دستشه

من برا همون نصف پول کل ماه باید سگ دو بزنم

از کله سحر تا بوق سگ برم سر کار خودمو پاره کنم

تولدت مبارک عزیزم درک میکنم که دوست داری توی مناسبت ها به فکرت باشن.ولی به این موضوع توجه کن که شاید ...

اره من همیشه تا جایی ک میتونم براشون مناسبت هارو جشن میگیرم اونا انگار انگار 

بخدا اگر من امشب برم خونه ببینم خبری نیست

دیگه حسابشون نمیکنم 

ی عروسی داریمواقعا بعضی وقتا باخودم مقایسه میکنم میبینم چقدر بهترین چیزا در اختیارشهباباش برا روز زن ...

واقعا وسیله خونه کادو روز زن نیستا وسیله خونه برای همس

کادو روز زن باید اختصاصی باشه کلا تولد و روز و...

من اگر روز تولدم یا روز زن و... وسیله خونه یا آشپزخونه بهم بدن برام مثل توهین می مونه

واقعا وسیله خونه کادو روز زن نیستا وسیله خونه برای همسکادو روز زن باید اختصاصی باشه کلا تولد و روز و ...

والا همونم ب من نمیدن

البته من مجردم از چرت و پرتای جهیزیه خوشم نمیاد🤔😂

اره من همیشه تا جایی ک میتونم براشون مناسبت هارو جشن میگیرم اونا انگار انگار بخدا اگر من امشب برم خو ...

خب همین دیگه کلا اهمیت نداره براشون مثلاً شماهم اگه نگیری باورمند ناراحت نمیشم.شتید توی موارد دیگه محبتشونو نشون میدن