2777
2789

غذاهای اونا فقط بخار پزه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من دیدم یه عالمه گلم

موکبانگ هاشون اکثرا فست فوده

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

آره میخورن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

میگم نودل که میگن ضرر داره غذای اصلی کره ایهاست چرا میگن نخورید؟من و بچم خیلی,دوست داریم کره ایها دا ...

چرته هرچی عشقت میکشه بخور

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

میگم نودل که میگن ضرر داره غذای اصلی کره ایهاست چرا میگن نخورید؟من و بچم خیلی,دوست داریم کره ایها دا ...

فکر کنم اون نودلی که خودشون درست میکنن با این بسته بندیا فرق داره مثل ابمیوه خونگی و کارخونه ای

کاربر تعلیقی سال ۹۸ به خاطر واکسن 💔🥲به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن