2777
2789
عنوان

با مامان بیشعور چکار کنم

287 بازدید | 29 پست

با خواهرم میرم بیرون میگه ولخرجی با شوهرم میرم بازار میگه شوهرتو بیچاره میکنه با دوستام میرم بیرون میگه کوچه گردی امروز به شوهرم گفت به این کارت نده ولخرجی منم چند تا مشت بگم زدم سرش خستمون کرد شوهرم گفت مادرت 1 ماه میاد خونه مون اذیت میکنه چکارش کنم نیاد بهش گفتم نیا بلد میشه میاد 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست رو مادرت بلند کردی؟؟؟ 😐😐

اره خستم کرد یک حرکات های در میاره دشمن نمیکنه 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

اره خستم کرد یک حرکات های در میاره دشمن نمیکنه

عزیزم هرکاری کنههههههه هرکاررررری

نباید دست رو مادرت بلند کنی، خواهش میکنم دیگه اینکارو نکن، یکم صبورتر باش، سعی کن اهمیت ندی به حرفاش، با صبوری فقط لبخند بزن و بحثم نکن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

نزدم ارام ن مثل وحشی ها دعوا کردم یک حرف بد زد چند بار ارام زدم

عزیزم هرکاری کنههههههه هرکارررررینباید دست رو مادرت بلند کنی، خواهش میکنم دیگه اینکارو نکن، یکم صبور ...

جلو هم میگه ایندفعه یک حرف بدی زد که نگو 

شوهر برات نمی‌مونه ولی خانواده چرا،

خیلی مادرتو جلو شوهرت کوچیک کردی و اصلا سیاست نداری

مادرت هم مطمعن باش بدت رو نمیخواد ولی بلدنیست امروزی باشه و فکرشو باز کنه

حتما خودش هم بهش پول نمیدادن خرج کنه یا سختگیر بودن براش برای همین عقده شده براش یکم..گناه داره 

جلو هم میگه ایندفعه یک حرف بدی زد که نگو

اشکال نداره، شما این روند رو ادامه نده، وگرنه نسل بعدی همین مسیر رو طی میکنه، شما به بچه‌ات یاد بده که رفتارهای مادرت توی نسل بعدیت تکرار نشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
شوهر برات نمی‌مونه ولی خانواده چرا،خیلی مادرتو جلو شوهرت کوچیک کردی و اصلا سیاست نداریمادرت هم مطمعن ...

گفت اگر تورو شوهر نمیدادم میرفت میدادی منم عصبی شدم زدمش به شوهرم میگه چرا میره سر کار شوهرم عصبی شد گفت خستم کردی همش میپری جلوم اونم ناراحت شد رفت 

اشکال نداره، شما این روند رو ادامه نده، وگرنه نسل بعدی همین مسیر رو طی میکنه، شما به بچه‌ات یاد بده ...

خیلی چیزا بد میگه درباره زناشویی جنسي شوهرم چشماشو می‌بندد