2777
2789
عنوان

گذشته خیلی مهمه برا ازدواج

673 بازدید | 70 پست

ولی درک نمیکنم چرا خیلی از شما دخترا موافق پنهون کردن گذشته هستین.اشتباه کردی اوکی بگو گذشتم اینه و اشتباه کردم.حالا لازم نیست دقیقا بگین ولی لطفا بگین چون منه مرد اگه بعدا بفهمم کلا دیگه اون دختر و اون ازدواج رو نمیخوام

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

پسرای الان ک هیچ واقعا مرد و مردونگی حالیشون نیست

ولی قدیما ک غیرت بود کسی نمی‌گفت 

مردا حساسن رو این موضوعات 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید قبل شروع رابطه بگن شاید اصلا نخوان با همچین فردی وارد رابطه بشن حق هر دو طرفه بدونن

درسته حق دو طرفه بدونن اما اگه واقعا طرف دوسش داشته باشه و بعد گفتن اون گذشته ترکش کنه پارتنرش دیگ چطور میتونه امید داشته باشه؟چطور میتونه ب کسی دیگ دل ببنده؟

مردا هیچکدومشون جنبه شنیدن حقیقت رو ندارن هیچکدومشون...

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

پسرای الان ک هیچ واقعا مرد و مردونگی حالیشون نیستولی قدیما ک غیرت بود کسی نمی‌گفت مردا حساسن رو این ...

آهان یعنی شما میگی اون مرد با غیرت رو بهش دروغ گفته شه بهتره برا غیرتش نه؟

درسته حق دو طرفه بدونن اما اگه واقعا طرف دوسش داشته باشه و بعد گفتن اون گذشته ترکش کنه پارتنرش دیگ چ ...

من خودم یکیش که دارم.من اینکه طرفم ادعای مریم مقدس بکنه و بعدا یه چیز دیگه در بیاد برام خیلی سختره

همه چیز لازم نیست گفته بشه

یه سری چیزا فهمیده نشن و دفن بشن بهتره،البته اگه واقعا عاشق باشی

اگه نیستی که حسابش جداس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه