2777
2789
عنوان

گذشته خیلی مهمه برا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 70 پست
من قبول نمیکنم طرف بگه مریم مقدس بودم و بعدا چیزی بگوشم برسه.نمیخواد با جزئیات بگه.بشخصه منم گذشته ا ...

خب شما فرضو از اول رو این بذار که طرف مریم مقدس نبوده بدون جزئیات

چه فرقی به حالت میکنه؟

البته آدم لاشی و بوالهوس و وان نایتی که مشخصه از اول باید رد بشه،من در مورد روابط عادی و نرمال حرف میزنم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان یعنی شما میگی اون مرد با غیرت رو بهش دروغ گفته شه بهتره برا غیرتش نه؟

بله

کسی ک زندگیشو میخواد نباید بگه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

مثلا در چه حدی ارتباط تو گذشته براتون مهمه ؟؟

ببین من ادیم که حتی راضی شدم با کسی ازدواج کنم که مطلقس.پس در بند مسائل جنسی نیستم.ولی اینکه طرف بگه مریم مقدسم تهش در بیاد که فلان کاره بوده رو قبول نمیکنم

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

ببین من ادیم که حتی راضی شدم با کسی ازدواج کنم که مطلقس.پس در بند مسائل جنسی نیستم.ولی اینکه طرف بگه ...

همون فلان کاره مثلا در چه حدی ؟ 

چون میخوام بدونم خط قرمزهای یک آقا در چه حد و میزانی ؟؟

همون فلان کاره مثلا در چه حدی ؟ چون میخوام بدونم خط قرمزهای یک آقا در چه حد و میزانی ؟؟

ببین قرار نیست نظر من نظر بقیه مردام باشه

ببین قرار نیست نظر من نظر بقیه مردام باشه

عیبی نداره قرار نیست اینجا رو کاملا الگو قرار بدیم 

برای نظر سنجی و …استفاده میشه 

به هر حال برای خودم سوال بود از نظر یک آقا بسنجم همین 

و ممنونم 

عیبی نداره قرار نیست اینجا رو کاملا الگو قرار بدیم برای نظر سنجی و …استفاده میشه به هر حال برای خودم ...

من از اوناش نیستم که بگم مرد هرکاری میتونه انجام بده ولی یه دختر باید مریم مقدس باشه موقع ازدواج.ولی مسئلم اینکه طرفم صداقت نداشته باشه 

عیبی نداره قرار نیست اینجا رو کاملا الگو قرار بدیم برای نظر سنجی و …استفاده میشه به هر حال برای خودم ...

و خودشو مریم مقدس جا بزنه.ما همه ممکنه اشتباهاتی داشته باشیم ولی ابنکه دروغ بگیم و سر همسرمون رو شیره بمالیم برا من قابل قبول نیست

من از اوناش نیستم که بگم مرد هرکاری میتونه انجام بده ولی یه دختر باید مریم مقدس باشه موقع ازدواج.ولی ...

درسته

به نظرتون دختر ۳۵ ساله رو چه جوری میشه تشخیص داد که گذشته درستی داشته ؟

البته ببخشید سوال میپرسم دوست داشتید جواب بدید 

درسته به نظرتون دختر ۳۵ ساله رو چه جوری میشه تشخیص داد که گذشته درستی داشته ؟البته ببخشید سوال میپرس ...

فقط با گذشت زمان میشه فهمید کسی فیلم بازی میکنه یا نه.

مثلا کاشف بعمل بیاد دوست پسر داشته سرش میجنبه ؟

الان دوس پسر داشتن درجات مختلف داره.هر گردی گردو نیست.من بشخصه این طوریم که اول خودم گذشتمو توضیح میدم که طرفم یخش آب بشه و فک نکنه با پسر پیغمبر رو در رو نشسته.بعد میگم اگه چیزی هست الان بگو.و مطمئن باش که پیش خودمون میمونه حتی اگه ازدواج نکنیم