ولی درک نمیکنم چرا خیلی از شما دخترا موافق پنهون کردن گذشته هستین.اشتباه کردی اوکی بگو گذشتم اینه و اشتباه کردم.حالا لازم نیست دقیقا بگین ولی لطفا بگین چون منه مرد اگه بعدا بفهمم کلا دیگه اون دختر و اون ازدواج رو نمیخوام
درسته من وسواس فکری دارم حس میکنم در حد کامل نیستم یه نگاه اشتباه رو هم سرزنش میکنم خودم رو و میگم گ ...
ببین ادم ها انواع و اقسام روحیه ها رو دارن.بنظرم من فقط باید ذات ادم درست باشه.چرا ذات؟ذاتت که درست باشه خود به خود حتی اگه راه اشتباهیم بری اخرش برمیگردی به مسیر درست
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون که بله ولی نمیشه هر اشتباهی رو انجام داد بعد توبه کرد و اعتماد به نفس کاذب داشت
کسی که توبه کرده ولی راستشو به همسر آیندش میگه بنظر من کار درستی میکنه.از اونجا به بعدش باید همسر آیندش تصمیمی بگیره که این ادم با اون گذشته رو میخواد یا نه
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
گذشته دو طرف تا حدودی به دو طرف مربوطهاین حدود هم روابط افراد و اعتیاد و ...نگفتنش قماره!
بنظرم قرار نیست خیلی ریز شد.ولی فک میکنم هرکسی بعد یه مدت با توجه به حساسیت های طرف مقابلش میفهمه که با گذشته ای که داشته میتونه با کسی که الان میخواد باهاش ازدواج کنه بسازه یا نه.
بنظرم قرار نیست خیلی ریز شد.ولی فک میکنم هرکسی بعد یه مدت با توجه به حساسیت های طرف مقابلش میفهمه ک ...
دقیقا همینه
چون همه اشتباه دارن
همه خطا کار بودن و خطا داشتن
نگفتنش فقط ریشه یک ترس رو میسازه
چه بسا حق طرف مقابله که بدونه
چون گاهی گذشته آینه آیندس
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم