2777
2789
عنوان

گذشته خیلی مهمه برا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 70 پست
درسته من وسواس فکری دارم حس میکنم در حد کامل نیستم یه نگاه اشتباه رو هم سرزنش میکنم خودم رو و میگم گ ...

ببین ادم ها انواع و اقسام روحیه ها رو دارن.بنظرم من فقط باید ذات ادم درست باشه.چرا ذات؟ذاتت که درست باشه خود به خود حتی اگه راه اشتباهیم بری اخرش برمیگردی به مسیر درست

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

الان دوس پسر داشتن درجات مختلف داره.هر گردی گردو نیست.من بشخصه این طوریم که اول خودم گذشتمو توضیح می ...

طرف که نمیاد بگه هر چی هم بوده به همین دلیل پرسیدم تا چه اندازه ملاک هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف که نمیاد بگه هر چی هم بوده به همین دلیل پرسیدم تا چه اندازه ملاک هست

نگه یه جاهایی یه چیزایی لو میره.ما پسرام ساده نیستیم

[QUOTE=365392693]نگه یه جاهایی یه چیزایی لو میره.ما پسرام ساده نیستیم[/QUOTEبه نظر من پسرا در وهله ا ...

اینجا نمیشه گفت وگرنه میگفتم

ببین ادم ها انواع و اقسام روحیه ها رو دارن.بنظرم من فقط باید ذات ادم درست باشه.چرا ذات؟ذاتت که درست ...

اون که بله 

ولی نمیشه هر اشتباهی رو انجام داد بعد توبه کرد و اعتماد به نفس کاذب داشت 

اون که بله ولی نمیشه هر اشتباهی رو انجام داد بعد توبه کرد و اعتماد به نفس کاذب داشت

کسی که توبه کرده ولی راستشو به همسر آیندش میگه بنظر من کار درستی میکنه.از اونجا به بعدش باید همسر آیندش تصمیمی بگیره که این ادم با اون گذشته رو میخواد یا نه

اگه یه پسری تو مجازی زیر نظر داشته باشه و دختر هم متوجه بشه و نگاهش کنه ؟مثلا از سر کنجکاوی از نظر پ ...

جوابت دقیقا بستگی به شخصیت پسر داره‌.جواب من منفیه و بنظرم دختره بدی نیست

گذشته دو طرف تا حدودی به دو طرف مربوطه

این حدود هم روابط افراد و اعتیاد و ...

نگفتنش قماره!

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

گذشته دو طرف تا حدودی به دو طرف مربوطهاین حدود هم روابط افراد و اعتیاد و ...نگفتنش قماره!

بنظرم قرار نیست خیلی ریز شد‌.ولی فک میکنم هرکسی بعد یه مدت با توجه به حساسیت های طرف مقابلش میفهمه که با گذشته ای که داشته میتونه با کسی که الان میخواد باهاش ازدواج کنه بسازه یا نه.

بنظرم قرار نیست خیلی ریز شد‌.ولی فک میکنم هرکسی بعد یه مدت با توجه به حساسیت های طرف مقابلش میفهمه ک ...

دقیقا همینه 

چون همه اشتباه دارن 

همه خطا کار بودن و خطا داشتن 

نگفتنش فقط ریشه یک ترس رو میسازه

چه بسا حق طرف مقابله که بدونه 

چون گاهی گذشته آینه آیندس

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم