2777
2789

اصن فکرشو نمیکردم اینقد حال بده ها 

از اون پزای جگر سوز 

دختره همسایه مون ۴ تا النگو خریده هر وقت منو میدید دستشو تو هوا چرخ میداد بعد دست می‌داد 

منم طلا زیاد دارم ولی هیچ وقت ننداخته بودم 

امروز طلاها مو اتفاقی انداخته بودم ۷ تا انگشتر دارم ۳ تا شو تازه انداخته بودم النگو دستبند مثل  جادوگرا😂😂 خودم فکر میکردم مثل پنجه بوکس شده 😂این منو تو کوچه دید منم آدم خیلی مظلوم ولی یدفه شیطون گولم زد دستمو بردم تو هوا چرخ دادم و بهش دست دادم 🤣🤣🤣🤣قیافه اش ۱۰۰ از ۱۰۰ بود قرمز شد و پوزخند زد یعنی یه پوزخند ضایععع

اولش حس بدی داشتم گفتم این ندید بازی چی بود اومدم به شوهرم گفتم گف حالا ک اینجوریه برات النگو بیشتر میخرم بنداز دستت 😐😐😐😐 گفتم خدا روتو ببوسه کاش زودتر اینکارو میکردم مررررد 

ولی حال داد 😂😂😂😂😂البته دفعه آخرم بود این حرکات زدم 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفعه آخرت نبود گل الآنم این کارو کردی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

اخشششش😂😂ولی دیگه این کارو نکن خزه

اصن باورت میشه ۱۰ ساله طلاهام رو دارم امروز نمیدونم چم بود انداختم اصن نمیندازم همه فکر میکنن طلا ندارم 😂

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

😂😂 ای خدا این دلخوشی و حسادت رو از ما. خانوما نگیره من خودمم خیلی بدم میاد از زنای ک پز میدم کن طلاهامو فروختم خونه ویلایی خریدیم ک نصف خونه ب اسم منه ماشین هم دارم بعد ی خانومی هست تا منو میبینی همش از طلاهاش حرف میزنی 😂😂😂

💚🌱