2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایه اتفاقا حساسه چون برای چشمه. ولی منم دلم نمیاد سایه رو بندازم واقعا زورم میاد:// لامصب شونصدسالی یه بار برای مراسم فقط استفاده میکنم همه ش فقط باید بندازم دور نو و دست نخورده:///

سایه رو نمیدونم ولی ریمیل مال دو سال پیش بود زدم یبار سرم اینقد گیج میرف چشام تار میدید خیلی بد بود

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

مال من از ده سال پیشه از این بزرگا دلم نمییاد بندازم دور🤣

وای منم کلی سایه های بزرگ اینجوریی دارم به خدا میدونم چی کنم دیروز سه قلم لوازم ارایش خریدم شد ۱ تومن

سایه رو نمیدونم ولی ریمیل مال دو سال پیش بود زدم یبار سرم اینقد گیج میرف چشام تار میدید خیلی بد بود

اره ریمل و کرم پودر و این چیزارو منم ریسک نمیکنم ولی سایه پودره

سایه اتفاقا حساسه چون برای چشمه. ولی منم دلم نمیاد سایه رو بندازم واقعا زورم میاد:// لامصب شونصدسالی ...

دیدم اینور و اونور میگن فاسد میشه ولی مال منم ک برا ۷ ۸ ساله پیشه هیچ تغییر ظاهریی نکرده

من یه دونه دارم که خواهرم تقریبا ۱۵ سال پیش برام سوغاتی آورده و استفادش میکنم و چیزیم نشده

خدایی چقدر خوب مال منم خارجی خدایی دلم نمیاد هیچم استفاده نکردم تازه میخوام شروع کنم استفاده