2821
2789
عنوان

دارم میمیرممم

337 بازدید | 23 پست

بینیم کیپه میخوام بخوابم نمیشه احساس خفگی نیکنم شدید

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اب نمك قرقره كن يا بكش تو بينيت يا سرم شستشو يا پاشو فين كن با اب ولرم

همه رو انجام دادم نمیشه که نمیشه😢😢😢

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

اگه داروخونه شبانه‌روزی نزدیکتون هست  از این چیزا بگیرین که بوش می‌کنید بینی‌تون باز میشه

اسمشم یادم نیست  هزار تومنه

پســ👦ــرم (خدایا اگه به من گیر دادن اینجا چیکار میکنی کچلشون کن😞)
 بخور بده خب

اونم انجام دادم هم بخور هم ظرف آب گرم توی اتاق دارم رو بخاری که هوا مرطوب بشه😢😢😢

اگه داروخونه شبانه‌روزی نزدیکتون هست  از این چیزا بگیرین که بوش می‌کنید بینی‌تون باز میشه اسمش ...

منتول 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
امشبو با دهان نفس بكش با دهان نيمه باز

تد بارداریم همینجوری تنگی نفس دارم دهنم خشک شده این چند شب😢😢😢😢

یکم ویکس بمال 

اون دارم انجام میدم ویکس سدیم کلراید شستشوی نمک 😢😢

تد بارداریم همینجوری تنگی نفس دارم دهنم خشک شده این چند شب😢😢😢😢

بايد تحمل كني  دهنت خشك ميشه اب ولرم يكم بخور( يه ليوان اب بزار كنارت امشب) اين مشكلو من يه عمره دارم

لازانيا جون هستم كاربريمو تعليق كردن 😞
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز