2777
2789
عنوان

دارم میمیرممم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 23 پست
روغن بنفشه بريز تو بينيت

ندارم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بايد تحمل كني  دهنت خشك ميشه اب ولرم يكم بخور( يه ليوان اب بزار كنارت امشب) اين مشكلو من يه عمر ...

من سرما خوردم خواهرم مثل شما چند سال داشت رفت یه درمانگاه واسه همین حساسیته کلی دارو بهش داد اسپری آسم داد بهش گفت به بالش پر و گرد جاروبرقی و پرز فرش حساسیت داره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یکی گلو درد خیلی بده یکی هم دماغ گرفتگی.  الهی که خوب بشی و راحت بخوابی

تو رو خدا دعا کن چند شبه نخوابیدم بهم ریختم اصلا

اخی تازه حالا دیدم باردارم که هستی عزیزم پس خیلی سختته انشالله که زودتر خوب بشی 😍🙏

ممنون عزیزم اره نفس به شدت کم میارم

اگه داروخونه شبانه‌روزی نزدیکتون هست  از این چیزا بگیرین که بوش می‌کنید بینی‌تون باز میشه اسمش ...

قلم بيني

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
2790
2778
2791
2779
2792