2789
عنوان

خواستگاری

144 بازدید | 24 پست

16سالمهه تو روستا هستیمم من خواستگار نداشتم تا بحال قیافه میاقه بدی هم ندارم اونا خواستگار داشتن تازت ازدواجم کردن ععی میزنن تو سرم این موضوع رو 😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو ازدواج هیچی نیستدعا کن ی آدم خوب گیرت بیاد به موقعشعاقبت منو ببین تو ۲۰ سالگی جدا شدم

الان چیکار میکنی سنت ک زیاد نیستتتت میتونی ی زندگی جدید بسازی برا خودت

پس یعنی درس خوندن اینا واستون مهم نیس اصلا؟ از همون کودکی ازدواج و زاییدن؟؟؟؟؟ عجب هنر نابی

نه میدونی توی مدرسمون درس نمیخونن اکثرا ولی من درسم اکیه ولی همش از پسر حرف میزن نامزدی ازدواج وایی همش میزن تو سرم م تو خواستگار نداری فلانه و...  همه اقوام هستیم نه نزدیک نزدیک ولی باهم خیلی رفت و امد داریم با همکلاسی هامم و خستم وافعا

بهترمن نامزدی امعین سگ پشیمونم نامزدم خیلییی خوبه و میدونم مثلش واقعا گیرم نمیادولی خودم خیلی بچه،نپ ...

میدونی خوبه ها ادم تو خونه پدرش هم نمی تونه خیلی چیزارو تجربه کنه بنظرم خونه شوهر ازادتری اگ هردوطرف همو درک کنن تو برو سمت چیزایی ک الاقه داری در کنارش ب زندگیتم برس 

نه میدونی توی مدرسمون درس نمیخونن اکثرا ولی من درسم اکیه ولی همش از پسر حرف میزن نامزدی ازدواج وایی ...

من جات باشم با درس خوندن آیندم رو میسازم نه با شوهر کردن و زاییدن، همینا از 16 سالگی وارد دنیایی میشن که چند سال بعدش باور کن وضعیت تو براشون آرزو و حسرت میشه، اگه رو درس و دانشگاه تمرکز کنی 

میدونی خوبه ها ادم تو خونه پدرش هم نمی تونه خیلی چیزارو تجربه کنه بنظرم خونه شوهر ازادتری اگ هردوطرف ...

نمیگیری چی میگم

منم تا نامزدی نکرده بودم اینجوری فکر میکردم 

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

من جات باشم با درس خوندن آیندم رو میسازم نه با شوهر کردن و زاییدن، همینا از 16 سالگی وارد دنیایی میش ...

اره واقعااا میخام درس بخونم که ب ی جایی برسمم با یه ادم هم سطح خودم ازدواج کنمم 

نمیگیری چی میگممنم تا نامزدی نکرده بودم اینجوری فکر میکردم

نمیدونمم میدونی من حالا اومدمم نامزدیی هم کردممم اصلااا نمیشه نمیدونم باید چجور رفتار کرددد بهترین کار درس خوندنههه 

چن سالته تو؟ 

اره واقعااا میخام درس بخونم که ب ی جایی برسمم با یه ادم هم سطح خودم ازدواج کنمم

پس به حرفای یه مشت بچه ی بی عقل آیندت رو نابود نکن، هرکی هرچی گف بگو جوجه رو آخر پاییز میشمرن، چند سال بعد وضعیت شمارم می‌بینیم وضعیت منم می‌بینیم 

همیشه یادت باشه اول مستقل شدن و درس بعد ازدواج 

حرمت و شان خانومی که تحصیل کردست و شاغله خیلی بیشتره تو قوم شوهر کلا همه با دختر موفق یه جور دیگه رفتار میکنن دیدم که میگم  

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

نمیدونمم میدونی من حالا اومدمم نامزدیی هم کردممم اصلااا نمیشه نمیدونم باید چجور رفتار کرددد بهترین ک ...

منم مشکلم همینه بلد نیستم درست رفتار کنم

شوهر داری بلد نیستم

حرف عاشقانه بلد نیستم

رفتار درست تو جمع بلد نیستم 

اصلا بهتر نیست درس ی مسئله از ازدواج هزار تا

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤