مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)
پس یعنی درس خوندن اینا واستون مهم نیس اصلا؟ از همون کودکی ازدواج و زاییدن؟؟؟؟؟ عجب هنر نابی
نه میدونی توی مدرسمون درس نمیخونن اکثرا ولی من درسم اکیه ولی همش از پسر حرف میزن نامزدی ازدواج وایی همش میزن تو سرم م تو خواستگار نداری فلانه و... همه اقوام هستیم نه نزدیک نزدیک ولی باهم خیلی رفت و امد داریم با همکلاسی هامم و خستم وافعا
نه میدونی توی مدرسمون درس نمیخونن اکثرا ولی من درسم اکیه ولی همش از پسر حرف میزن نامزدی ازدواج وایی ...
من جات باشم با درس خوندن آیندم رو میسازم نه با شوهر کردن و زاییدن، همینا از 16 سالگی وارد دنیایی میشن که چند سال بعدش باور کن وضعیت تو براشون آرزو و حسرت میشه، اگه رو درس و دانشگاه تمرکز کنی
مگه اون جنایت چقدر بزرگ بود_اونقدر که بدن کوچیک یه بچه چند بار دفن شد🖤برای امیر علی،برای ماکان و مسیحا که هنوز برای جاوید الاثر شدن خیلی کوچولو بودن🖤برای مادر امیر حسین و امیر محمد باقری...و در اخر برای علی خودم:)
نمیدونمم میدونی من حالا اومدمم نامزدیی هم کردممم اصلااا نمیشه نمیدونم باید چجور رفتار کرددد بهترین ک ...
منم مشکلم همینه بلد نیستم درست رفتار کنم
شوهر داری بلد نیستم
حرف عاشقانه بلد نیستم
رفتار درست تو جمع بلد نیستم
اصلا بهتر نیست درس ی مسئله از ازدواج هزار تا