2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست
همیشه یادت باشه اول مستقل شدن و درس بعد ازدواج حرمت و شان خانومی که تحصیل کردست و شاغله خیلی بیشتره ...

خودمم دیدم میدونی اصلا ادم دیر ازدواج کنه و شاغل باشهه خیلی چیزا میدونه 

رشتت چیه تو عزیزم؟ 

💕🙏میخونم تا بفهمن این کودک همسری تموم بشه

آفرین با قدرت ادامه بده، از درس و شاغل شدن و مستقل شدن هیچ وقت ضرر نیومده، مستقل بودن و شاغل شدن انگار خود بهشت هس، چند سال بعد به حرفم میرسی 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خودمم دیدم میدونی اصلا ادم دیر ازدواج کنه و شاغل باشهه خیلی چیزا میدونه رشتت چیه تو عزیزم؟

آفرین پس بی توجه باش به منم زیاد با خنده و شوخی میگن دیگه چقدر درس پس کی ازدواج با اینکه تازه دیپلم گرفتم ولی من بهشون گفتم فعلا هدفم ازدواج نیست واسه درس دیر میشه ولی ازدواج نه حداقل ۲۰ سالم بشه بعد 

انسانی ام گل

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

منم مشکلم همینه بلد نیستم درست رفتار کنمشوهر داری بلد نیستمحرف عاشقانه بلد نیستمرفتار درست تو جمع بل ...

واییی منم خیلی بی احساسممم مشکلت مشکل منه بعدا میدونی من از چی میترسم اینکه ازدواج کنم ب خاژر همین رفتارا خیانت کنه 

ولی من همیشه تو موقعیت هایی ک نمیدونم باید چیکار بکنم این موضوع ک بلد نیستیم بی احساسیم و اینا بخاطر اینکه از این کارا نکردیم تجربه نکردیم خلاصه 

نودتو رها کن پررو باش سعی کن هرکاری ک میدونی درسته انجامش بدی اینجوری یاد میگیری حتی اگ اشتباه باشه

آفرین پس بی توجه باش به منم زیاد با خنده و شوخی میگن دیگه چقدر درس پس کی ازدواج با اینکه تازه دیپلم ...

افرینن تو قطعا موفق میشی عزیزم 

منم انسانیم 10انسانی