2777
2789
عنوان

مسمومیت غذایی

46766 بازدید | 16 پست

سلام امروز ناهار کارم زیا بود همسرم رفت از بیرون غذا گرفت آورد بعد از خوردن غذا بچه هام و خودم خیلی دل درد های بدی گرفتیم که الان خودم بهترن ولی بچه ها نه حالت تهوع دارند اعصابم خورده خوابن ولی هر بار یکیشون پا میشه از دل درد گریه میکنه و یا بالا میاره گلاب به روتون  کسی این طوری شده از بی خوابی دارم میمیرم و بچه ها هم مریض چکار کنم

💖💖خدایا همیشه هوام رو داشته باش💖💖

خب لابد مسموم شدن دیگ 

ویروس بدی ام اومده جدیدا 

اشکال نداره بذا بالا بیارن.بهشون آب بده حسابی.

اگ داری نعنا خشک تو آب جوش بریز بذا دم بکشه نبات بنداز داخلش بده بهشون بخورن عالیه.

❤پسرم...چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنسرو ماهی، یک هفته منو انداخت،، حتما دکتر برید فردا

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

قرص متوکلوپرامید ضد تهوعه

بعدم اگه دل پیچه هم دارن نبات رو بسوزون با نعناع قاطی کن. بد مزه ست ولی مثل آب رووی آتیشه

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

اگر نوشابه داری تو خونه بده بخورن زود همه رو میارن بالا و راحت میشن.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
نوشابه دادم تنهام میترسم چیزی بشه نمیتونم ببرم دکتر

خب میتونی تا حالشون بهتره آژانس بگیری ببری اورژانس یه سرم میزنن و ارامبخش راحت میخوابن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد