چقدر مشاورا گوه شدن پسره چون دانشجو فرهنگیان شده انگار از باسن اسمون افتاده من گفتم مشاوره قیمت جزوشو پرسیدم این گفت گرونه منم جدی نگرفتم حرفاشو با استیکر خنده و اینا میپرسیدم نمیخاسم بخورمش که بعد این گفت چقدر انلاینی تو درس نداری گفتم نه تایم استراحت میام بعد گفت من اصن تلگرام و اینستا نداشتم سال کنکورم دخترم منم گفتم چن سالتونه همچین گغتی دخترم گفت 21 و سوالت تموم شد برو سر درست بگذریم منم گفتم مشاورا هم مشاورای قدیم بیتربیت یه استیکر خنده چون واقعن اهمیت نمیدادم جدی نگرفتم طرفو بعد گف باید حد خودتو میدونستی و به سلامت بلاک کردیم همو چرا به یه جایی میرسین مثل گوه خودتونو میگیرید اتم جابجا نکردین که
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻