2789
عنوان

بیایین

45 بازدید | 3 پست

چقدر مشاورا گوه شدن پسره چون دانشجو فرهنگیان شده انگار از باسن اسمون افتاده من گفتم مشاوره قیمت جزوشو پرسیدم این گفت گرونه منم جدی نگرفتم حرفاشو  با استیکر خنده و اینا میپرسیدم نمیخاسم بخورمش که بعد این گفت چقدر انلاینی تو درس نداری گفتم نه تایم استراحت میام بعد گفت من اصن تلگرام و اینستا نداشتم سال کنکورم دخترم منم گفتم چن سالتونه همچین گغتی دخترم گفت 21 و سوالت تموم شد برو سر درست بگذریم منم گفتم مشاورا هم مشاورای قدیم بیتربیت یه استیکر خنده چون واقعن اهمیت نمیدادم جدی نگرفتم طرفو بعد گف باید حد خودتو میدونستی و به سلامت بلاک کردیم همو چرا به یه جایی میرسین مثل گوه خودتونو میگیرید اتم جابجا نکردین که 

میگذره میرسیم میبینیم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه واقعا چیز خاصی نگفتم چرا باید انقد خودشیفته بشن

نمیدونم واقعا پارسال بود ی دختره دانشجو فرهنگیان بود بهش پیام دادم ی سوال بپرسم انقدر با اکراه جواب داد..

بعد پشتیبان مشاور خودم پزشکی تهران میخونه رتبش دو رقمی بوده انگار نه انگار.. بچه خوب و خاکی.. هر وقت سوال دارم عین آدم جواب میده

.