2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

افرادی که حتی از سر جهالت و با اشتباه و دست و پا شکسته  تلاشی برای اخلاقی زیستن دارند نسبت به اون‌هایی که نه تنها چنین تلاشی ندارند که مانع و هتاک به چنین افرادی هستن برام خیلی باارزش ترن!

افرادی که حتی از سر جهالت و با اشتباه و دست و پا شکسته تلاشی برای اخلاقی زیستن دارند نسبت به اون‌ها ...

و به عنوان یک مسلمان یک مسیحی مومن هم برام ارجحه تا یک مسیحی بی‌قید و بند و بی‌توجه به دین مسیحیت‌.

افرادی که حتی از سر جهالت و با اشتباه و دست و پا شکسته تلاشی برای اخلاقی زیستن دارند نسبت به اون‌ها ...

تا حالا هیچ کس انقد قشنگ و ادبی ماله نکشیده بود🗿

تحسین میکنم🗿🤝

و به عنوان یک مسلمان یک مسیحی مومن هم برام ارجحه تا یک مسیحی بی‌قید و بند و بی‌توجه به دین مسیحیت‌.

اون وقت مومن یا بی قید و بند بودنشو شما تشخیص میدی؟

جای خدا نشستی عزیز دلم؟🗿

اون وقت مومن یا بی قید و بند بودنشو شما تشخیص میدی؟جای خدا نشستی عزیز دلم؟🗿

تا وقتی از کسی کج‌روی نبینم بر اساس همون تقید ظاهری که ازش می‌بینم ظن و گمان مثبت می‌برم و مومن قلمدادش می‌کنم.

و وقتی کسی به طور علنی از موازین دینی سرپیچی می‌کنه هم  نابینا که نیستم! 

تا وقتی از کسی کج‌روی نبینم بر اساس همون تقید ظاهری که ازش می‌بینم ظن و گمان مثبت می‌برم و مومن قلمد ...

نفاق همیشه خودشو عیان نمیکنه تا سواش کنی و بذاریش کنار

گاهی نقاب ایمان به چهرش میزنه و جوری برات نقش بازی میکنه که یک درصدم گوشه ذهنت احتمال ندی باطنش چیزی غیر این باشه

با همین فرمون میره و دین و دنیای یه عده دیگه رو هم به فنا میده

نفاق خیلی خطرناک تر از اونه که نادیده‌ش بگیریم و بخوایم "تقید ظاهری" رو ملاک ایمان آدما قرار بدیم