2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

افرادی که حتی از سر جهالت و با اشتباه و دست و پا شکسته  تلاشی برای اخلاقی زیستن دارند نسبت به اون‌هایی که نه تنها چنین تلاشی ندارند که مانع و هتاک به چنین افرادی هستن برام خیلی باارزش ترن!

افرادی که حتی از سر جهالت و با اشتباه و دست و پا شکسته تلاشی برای اخلاقی زیستن دارند نسبت به اون‌ها ...

و به عنوان یک مسلمان یک مسیحی مومن هم برام ارجحه تا یک مسیحی بی‌قید و بند و بی‌توجه به دین مسیحیت‌.

افرادی که حتی از سر جهالت و با اشتباه و دست و پا شکسته تلاشی برای اخلاقی زیستن دارند نسبت به اون‌ها ...

تا حالا هیچ کس انقد قشنگ و ادبی ماله نکشیده بود🗿

تحسین میکنم🗿🤝

و به عنوان یک مسلمان یک مسیحی مومن هم برام ارجحه تا یک مسیحی بی‌قید و بند و بی‌توجه به دین مسیحیت‌.

اون وقت مومن یا بی قید و بند بودنشو شما تشخیص میدی؟

جای خدا نشستی عزیز دلم؟🗿

اون وقت مومن یا بی قید و بند بودنشو شما تشخیص میدی؟جای خدا نشستی عزیز دلم؟🗿

تا وقتی از کسی کج‌روی نبینم بر اساس همون تقید ظاهری که ازش می‌بینم ظن و گمان مثبت می‌برم و مومن قلمدادش می‌کنم.

و وقتی کسی به طور علنی از موازین دینی سرپیچی می‌کنه هم  نابینا که نیستم! 

تا وقتی از کسی کج‌روی نبینم بر اساس همون تقید ظاهری که ازش می‌بینم ظن و گمان مثبت می‌برم و مومن قلمد ...

نفاق همیشه خودشو عیان نمیکنه تا سواش کنی و بذاریش کنار

گاهی نقاب ایمان به چهرش میزنه و جوری برات نقش بازی میکنه که یک درصدم گوشه ذهنت احتمال ندی باطنش چیزی غیر این باشه

با همین فرمون میره و دین و دنیای یه عده دیگه رو هم به فنا میده

نفاق خیلی خطرناک تر از اونه که نادیده‌ش بگیریم و بخوایم "تقید ظاهری" رو ملاک ایمان آدما قرار بدیم