2777
2789
عنوان

حس میکنم به نامزدم خیانت کردم

265 بازدید | 9 پست

من قبلا عاشق یکی بودم اما نشد، اون حس ناکامی و غمی که تجربه کردم انقدر سنگین بود که هنوز که هنوزه یادش میوفتم قلبم درد میاد. نامزدمو واقعا دوسش دارم بچه ها. ولی امشب نتونستم جلو خودمو بگیرم از سر کنجکاوی پروفابلشو چک‌کردم و باز حالم بد شد 

چرا بعضی زخما هیچوقت خوب نمیشن؟ 

نامزدم اوایل آشنایی ازم پرسید قبلا عاشق شدم یا نه من اینو ازش پنهان کردم و نگفتم. پیش خودم میگم اگه میدونست الان تو ذهنم چیا میگذره چقدر ازم ناراحت میشد 

خیلی ناراحتم بچه ها😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار از کار گذشته،الان نمیشه کاریش کرد،....

اما نباید وقتی دلتون درگیره یک شخص دیگست،کسی رو وارد زندگیتون میکردید،

خیلی مواظب باشید،اینجور چیزها معمولا لو میره

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

کار از کار گذشته،الان نمیشه کاریش کرد،....اما نباید وقتی دلتون درگیره یک شخص دیگست،کسی رو وارد زندگی ...

من دلم دیگه درگیر اون نیست، اما زخم ناکامیه انکار تا ابد رو دل ادم میمونه. شاید سالی یکی دوبار این حالت بهم دست میده که یاد گذشته میوفتم وکرنه گفتم واقعا نامزدمو خیلی دوسش دارم

خیلی خیلی کار حوبی کردی ک راجب گذشتت به نامزدت نگفتی ‌ تیجوقت هم نکو،اینکه یاد کذشته میافتی دیگه گاهی دست خود ادم نیست ولی وقتی میخای پروفایلش چک کنی سعی کن به نامردت زنک بنزی و خودتو از اون محیط دور کن تا فکرش از سرت بپره،خواهش میکنم حالا ک شوهرت دوست داری هیجوقت به عشق سابقت پیامی چیزی نده،مطمن باش بچه دار بشی همین سالی یبار دوبارم یادش نمیافتی،زمان هرچی بگذره چنان یادت میره خودتم باورت نمیشه بهت قول میدم

من دلم دیگه درگیر اون نیست، اما زخم ناکامیه انکار تا ابد رو دل ادم میمونه. شاید سالی یکی دوبار این ح ...

فرمایش شما درسته و کاملا طبیعیه،

اما حواستون باشه،اگر خدای نکرده،زندگیتون دچار چالش بشه،معمولا در اینجور مواقع خیلی بیشتر اون حالت بسراغتون میاد

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹