2777
2789

باورررم نمیشه چقدر بعضیا میتونن کثیف باشن

رفتیم برای شوهرم کفش بخریم ،تو مغازه فروشنده بود و دوستش جفتشون سنشون ۳۵،۳۷ میخورد ...

فروشنده میگفت نامزدین؟ خانومتون حساب میکنه؟ از اینجور سوالا 

بعد متوجه شدم که دوستش همش بهش نگاه میکنه و لبخند میزنه یکم که حواسمو جمع کردم دیدم  به هم دیگه اس میزنن از صدای گوشیشون فهمیدم 

رفتم حساب کنم دیدم طرف میگه خانوم اسم و شمارتونو بدین قرعه کشی میکنیم...😏 حالا مغازه هه ظاهرش شبیه بقالی های قدیمی... قرعه کشی کجا بود آخه 

منم شماره همسرمو دادم 

رفتیم که بیرون به شوهرم گفتم متوجه شدی ؟ گفت چیو گفتم هیچی بیخیال

آخه چقدر بعضیا میتونن پست و کثیف باشن بازم میبینن 

طرف شوهرش پیششه ...به هول بازیاشون ادامه میدن 

پلشتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با صدای بلند طوری که همسرتون بشنوه میگفتید لزومی نمی بینم شماره بدم و علاقه ای هم به شرکت توی قرعه کشیتون ندارم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

ولی عجیبه که شوهرتون متوجه نشده این جور مواقع مردها شاخکاشون فعاله و میفهمن که طرف به زنشون چشم داره!!!!!!!!!!!!!!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
شوهر من بود درجا می‌گرفت و ابرو ریزی راه مینداختمی‌دونی عزیزمبعضیا ذات شون نجسه، حرومزاده اس هرکار ک ...

امشب فهمیدم شوهرم فقط هارت و پورت داره طفلی هیچی متوجه نیست یعنی اگه خدای نکرده منم به طرف نخ میدادم نمیفهمید

الان بگم کدوم شهرم میریزن سرم شوهرم سادست خواهر سااده

والا شوهر شما انقد سادس 

ک شما باید مراقبش باشی والا 

حالا عیب نداره خوب کردی شماره شوهرت دادی

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
ولی عجیبه که شوهرتون متوجه نشده این جور مواقع مردها شاخکاشون فعاله و میفهمن که طرف به زنشون چشم داره ...

فروشنده هه گرفته بودتش به حرف  شوهرم منم همش کفش پرو میکرد 

ساده هم هست خیلی